Gönderen Konu: Yine yeniden Dut + Minox  (Okunma sayısı 2749 defa)

Saymın

• Full Member
Ynt: Yine yeniden Dut + Minox
« Yanıtla #61 : 18 Haziran 2025, 01:50:17 »
Kullandığım ilaçtan vs bahsettiğim üzere bu tahlil sonuçlarını istedi.

Hocam bunları kesin baktırın yanlış bilgi vermiş bence hormonlar üzerinde bir ilaç kullanıyorsunuz ilacın ne olduğunun farkında değil herhalde genelde sağlık ocakları bu tahlilleri veriyor orada mı verdiniz
  • Yaşınız 27

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #62 : 18 Haziran 2025, 12:32:47 »

Hocam bunları kesin baktırın yanlış bilgi vermiş bence hormonlar üzerinde bir ilaç kullanıyorsunuz ilacın ne olduğunun farkında değil herhalde genelde sağlık ocakları bu tahlilleri veriyor orada mı verdiniz

Hangi birimden alacağım bu tahlilleri ?

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #63 : 18 Haziran 2025, 12:52:30 »
Hangi birimden alacağım bu tahlilleri ?

Dahiliye veya ürılojiye gitmeniz yeterli

• Yaşınız 27

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #64 : 18 Haziran 2025, 12:54:42 »
Dahiliye veya ürılojiye gitmeniz yeterli

Anladım teşekkür ederim.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #65 : 20 Haziran 2025, 15:28:23 »
Bu döngü ne kadar sürüyor ben anlamıyorum, hala her minox uygulamamda sürekli saç döküyor ne zamana kadar dökülecek acaba? Aradığım cevap şu; Döngü dökülmesi aylarca mı sürüyor ?

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #66 : 20 Haziran 2025, 17:00:03 »
Döngüden nefret ediyorummmmm >:( >:( >:(

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #67 : 05 Temmuz 2025, 13:09:24 »
Güncel şakaklar

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #68 : 05 Temmuz 2025, 15:17:09 »
Bebek saçları önce uzuyor sonra kalınlaşıyor farkettiğim kadarıyla böyle çalışıyor. Aralarında kalınlaşıp rengi değişen saçlar mevcut.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 09 Temmuz 2025, 20:22:44 »
Fena değil ama açık şakaklar şu an için
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #70 : 10 Temmuz 2025, 17:10:22 »
Evet halen açık, sarı tüylerin uzadıgını ve güncel halini göstermek istedim. Batmalar mevcut.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 10 Temmuz 2025, 17:24:56 »
Evet halen açık, sarı tüylerin uzadıgını ve güncel halini göstermek istedim. Batmalar mevcut.

Yoktan var etmişsiniz bir şeyleri deri altı saç kökleri uyku ve pasif modda onlar olmasa baya ultra zordu işiniz neyseki onlar dökülmeden müdahale etmişsiniz tek sıkıntı minox için lütfen ama lütfen istikrar sağlayın madem başlamışsınız.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #72 : 10 Temmuz 2025, 17:34:55 »
Yoktan var etmişsiniz bir şeyleri deri altı saç kökleri uyku ve pasif modda onlar olmasa baya ultra zordu işiniz neyseki onlar dökülmeden müdahale etmişsiniz tek sıkıntı minox için lütfen ama lütfen istikrar sağlayın madem başlamışsınız.

Yoktan var etmek ALLAH'a mahsustur biz çabaladık tevekkül ettik sonucunu çok şükür alıyoruz. Minoxidili bırakmayı asla düşünmüyorum istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bazı günler sıkıcı oluyor ancak, artık alıştım. Gittiği yere kadar gideceğim. Yorumun için teşekkür ederim.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 10 Temmuz 2025, 19:36:23 »
Yoktan var etmek ALLAH'a mahsustur biz çabaladık tevekkül ettik sonucunu çok şükür alıyoruz. Minoxidili bırakmayı asla düşünmüyorum istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bazı günler sıkıcı oluyor ancak, artık alıştım. Gittiği yere kadar gideceğim. Yorumun için teşekkür ederim.

Hocam dini bakış açısını kenarda tutalım, inanç sizin inacınızdır, mantık silsilesinde zaten deri altında kıl kökü olmasaydı bu hale gelemezdiniz. Emeğinizi çabanızı takdir edip saygımı göstermek için mübalağa yaptım anlaşıldığı üzere.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #74 : Bugün, 12:40:45 »
Hocam dini bakış açısını kenarda tutalım, inanç sizin inacınızdır, mantık silsilesinde zaten deri altında kıl kökü olmasaydı bu hale gelemezdiniz. Emeğinizi çabanızı takdir edip saygımı göstermek için mübalağa yaptım anlaşıldığı üzere.

Takdiriniz için tekrardan teşekkür ederim. Tedavimin ilk senesi bitince karşılaşacağım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. 7. Ay dolmak üzere…

Facebook Twitter Instagram