Saç Ekimi Sonuçları
Hocam TT (total testestoron) ST (serbest testesteron) FSH LH OSTORJEN Prolaktin SHBG vs asıl önemli olan bunlar. Bunları niçin ölçtürmediniz
Kullandığım ilaçtan vs bahsettiğim üzere bu tahlil sonuçlarını istedi.
Hocam bunları kesin baktırın yanlış bilgi vermiş bence hormonlar üzerinde bir ilaç kullanıyorsunuz ilacın ne olduğunun farkında değil herhalde genelde sağlık ocakları bu tahlilleri veriyor orada mı verdiniz
Hangi birimden alacağım bu tahlilleri ?
Dahiliye veya ürılojiye gitmeniz yeterli
Evet halen açık, sarı tüylerin uzadıgını ve güncel halini göstermek istedim. Batmalar mevcut.
Yoktan var etmişsiniz bir şeyleri deri altı saç kökleri uyku ve pasif modda onlar olmasa baya ultra zordu işiniz neyseki onlar dökülmeden müdahale etmişsiniz tek sıkıntı minox için lütfen ama lütfen istikrar sağlayın madem başlamışsınız.
Yoktan var etmek ALLAH'a mahsustur biz çabaladık tevekkül ettik sonucunu çok şükür alıyoruz. Minoxidili bırakmayı asla düşünmüyorum istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bazı günler sıkıcı oluyor ancak, artık alıştım. Gittiği yere kadar gideceğim. Yorumun için teşekkür ederim.
Hocam dini bakış açısını kenarda tutalım, inanç sizin inacınızdır, mantık silsilesinde zaten deri altında kıl kökü olmasaydı bu hale gelemezdiniz. Emeğinizi çabanızı takdir edip saygımı göstermek için mübalağa yaptım anlaşıldığı üzere.