Cümleten selamlar. 26 yaşındayım ve 2016 dan beri saç dökülmesi yaşıyorum. İlk olarak 2019 yılında Özgür nalbant ile bu konuyu konuştum ve yaptığı muayenem sonucunda genetik dökülmem olduğunu ve saç ekimi için daha çok erken olduğunu söylemişti. Ve son zamanlarda ise dökülen yerlerdeki açıklık farkedilir hale geldi. Mayıs ayı gibi akl poliklinik ile görüştüm ve 2 ekimlik bir planlama yaptılar. İlk Ekim için toplamda 5000e yakın greft alabileceklerini söylediler. 2. Olarak İzmir Sibel ulusan asistsnı ile görüştüğümde ise ısrarla bana ekzozom önerdi ve saç ekimine gerek yok bu saçı ekzozom ile kurtarırız dedi ve fiyat olarak 30.000 tl sadece ekzozom ücreti verdi ve bana bu hiç akıl karı gelmedi.
Şahin Çelik ile görüştüğümde ise ekime ilk olarak sıcak bakmadı ve biraz üstüne gidince ön çizgi kaybolmuş, önlere Ekim uygun dedi.
Ama son araştırmalarımın ardından ben Ekim kararımı galiba ers clinicten yana kullanacağım. Çünkü en başarılı sonuçları ben o klinikte güncelledim. Aktif olarak 6 aydır finasterid kullanıyorum ve saç dökülmemde gözle görülür bir azalma oldu. Sizin yorumlarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir ?