9 Ağustos 2024'de Dr Özgür Koldaş kliniğinde saç ekimi yaptırdım. Öncelikle kliniğin ismi Dr Özgür Koldaş olsa da klinikte yapılan saç ekimi işlemi mesleği belirsiz Samet Çakır ve ekibi tarafından yapılmaktadır ve bu süreç doktor tarafından denetlenmemektedir. Bu arkadaş ekim öncesi görüşmemizde saçımın açılan kısmına yapılacak ekimle eski halinden bile daha iyi bir şekilde gözükeceğini vadetti. Maalesef o zamanki araştırmalarım yetersiz olduğundan dolayı bu vaatlere inanarak burada ekim yaptırma kararı aldım. Ekim sonrasında ilk gözüme çarpan sorun ekimin paralel çizgi düzeninde yapılmış olmasıydı. Kliniğin daha önceki ekimlerini incelediğimde böyle bir durum gözlemlememiştim. Kliniğe bu durumu sorduğumda nekrozun önüne geçmek için böyle bir ekim yapıldığını söylediler(Araştırmalarımda böyle bir bilgiye rastlamadım). Daha sonrasında ise saçlar çıktıkça ekimin doğru sıklıkta yapıldığı hakkında şüphelerim oluşmaya başladı. Şu anda 11. aydayım ve kliniğin ifade ettiği gibi 3100 greft ekildiğine dahi inancımı kaybettim. Ayrıca bu süreç içerisinde defalarca kez Dr Özgür Koldaş ile bizzat görüşme isteğimiz çeşitli bahaneler ile reddedildi ve geçiştirildi. Çeşitli çabalarım sonucunda başka bir telefon numarası üzerinden randevu ayarlayarak Dr Özgür Koldaş ile görüşme gerçekleştirebildim(Bu randevu ayarlayış biçimimizi "baskın" şeklinde ifade ettiler). Bu görüşmemizde bu ifade ettiğim sorunların tamamen psikolojik olduğunu, ekimin tıbbi açıdan %100 başarılı bir şekilde yapıldığını, lakayıt ve beni geçiştirir bir tavırla ifade ettiler ve de ücretsiz bir şekilde kök hücre tedavisi uygulayarak sizi psikolojik açıdan rahatlatalım şeklinde bir ifade kullandılar. Aşağıda ekim öncesi ve güncel fotoğraflarımı bulabilirsiniz. Herkese şiddetle bu klinikten uzak durmasını tavsiye ederim.