Gönderen Konu: Dr Özgür Koldaş 3100(?) Greft Saç Ekimi Şikayet  (Okunma sayısı 129 defa)

shupar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Özgür Koldaş 3100(?) Greft Saç Ekimi Şikayet
« : 03 Temmuz 2025, 14:39:52 »
9 Ağustos 2024'de Dr Özgür Koldaş kliniğinde saç ekimi yaptırdım. Öncelikle kliniğin ismi Dr Özgür Koldaş olsa da klinikte yapılan saç ekimi işlemi mesleği belirsiz Samet Çakır ve ekibi tarafından yapılmaktadır ve bu süreç doktor tarafından denetlenmemektedir. Bu arkadaş ekim öncesi görüşmemizde saçımın açılan kısmına yapılacak ekimle eski halinden bile daha iyi bir şekilde gözükeceğini vadetti. Maalesef o zamanki araştırmalarım yetersiz olduğundan dolayı bu vaatlere inanarak burada ekim yaptırma kararı aldım. Ekim sonrasında ilk gözüme çarpan sorun ekimin paralel çizgi düzeninde yapılmış olmasıydı. Kliniğin daha önceki ekimlerini incelediğimde böyle bir durum gözlemlememiştim. Kliniğe bu durumu sorduğumda nekrozun önüne geçmek için böyle bir ekim yapıldığını söylediler(Araştırmalarımda böyle bir bilgiye rastlamadım). Daha sonrasında ise saçlar çıktıkça ekimin doğru sıklıkta yapıldığı hakkında şüphelerim oluşmaya başladı. Şu anda 11. aydayım ve kliniğin ifade ettiği gibi 3100 greft ekildiğine dahi inancımı kaybettim. Ayrıca bu süreç içerisinde defalarca kez Dr Özgür Koldaş ile bizzat görüşme isteğimiz çeşitli bahaneler ile reddedildi ve geçiştirildi. Çeşitli çabalarım sonucunda başka bir telefon numarası üzerinden randevu ayarlayarak Dr Özgür Koldaş ile görüşme gerçekleştirebildim(Bu randevu ayarlayış biçimimizi "baskın" şeklinde ifade ettiler). Bu görüşmemizde bu ifade ettiğim sorunların tamamen psikolojik olduğunu, ekimin tıbbi açıdan %100 başarılı bir şekilde yapıldığını, lakayıt ve beni geçiştirir bir tavırla ifade ettiler ve de ücretsiz bir şekilde kök hücre tedavisi uygulayarak sizi psikolojik açıdan rahatlatalım şeklinde bir ifade kullandılar. Aşağıda ekim öncesi ve güncel fotoğraflarımı bulabilirsiniz. Herkese şiddetle bu klinikten uzak durmasını tavsiye ederim.

shupar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Özgür Koldaş 3100(?) Greft Saç Ekimi Şikayet
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2025, 14:40:57 »
Ekim öncesi:

shupar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2025, 14:42:02 »
Ekimden sonra ilk zamanlar:

shupar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2025, 14:42:49 »
Son hali:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2025, 02:03:12 »
bu mu psikolojikmiş ?  bence kendi piskolojilerini biz uzmandan destek alarak kontrol ettirmeleri gerekiyor

saçma bir ön çizgi saçma saç yönleri var olan saçın ile uyumsuz bir saç ekimi geçmiş olsun iyi bir merkezde güzel bir ekim yaptırarak sorunu çözersin

ve bir daha da araştırma yapmadan hiç bir adım atmamayı öğrenmiş oldun
Global Moderator

shupar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2025, 18:36:45 »
Teşekkürler hocam. Benim açımdan kurtarılamayacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben de. Sadece bu klinikle ilgili çok fazla bilgilendirme göremedim. Araştırma yapan arkadaşlar bu kliniğe denk gelirse gerekli önlemleri almaları için paylaşmak istedim.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2025, 21:14:39 »
Geçmiş olsun . Ekim güzel ama sonuç tatmin etmemiş . Kök hücreden ziyade revizyon ile kurtulabilir . Güven vermedikleri için revizyonu başka merkezde yaptırman iyi olur .  Doktor ile başka birinin üzerinden randevu işe görüşmek çok komik . Senin yaptığın değil onların bu yola sokması çok komik 😂😂 paranla rezil olmak bu olsa gerek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2025, 13:54:38 »
Teşekkürler hocam. Benim açımdan kurtarılamayacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben de. Sadece bu klinikle ilgili çok fazla bilgilendirme göremedim. Araştırma yapan arkadaşlar bu kliniğe denk gelirse gerekli önlemleri almaları için paylaşmak istedim.

İyi yapmışsın dostum düzgünce seninle ilgilenmiş olsalardı bu konu yüzünden 100 lerce hasta kaybetmeyeceklerdi şimdi.. hayırlısı

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram