Gönderen Konu: İBRAHİM ERAYHAN VS ASUMAN HAİR  (Okunma sayısı 1820 defa)

Nasıl Ya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İBRAHİM ERAYHAN VS ASUMAN HAİR
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2026, 16:32:30 »
Dostum bu üslubunu düzelt düzgün yaz  burda ahkam kesme bana çevreyle olacak işmu bu cahil cahil konuşma formu iyiece araştır bakalım  hangi ekim daha çok burda öle yotube video çekip iyi ekimci demek ne kadar doğru çok biliyosan kendi ekimini paylaş yorumlayalım bursa ibrahim erhaynı kötüleme amaçım yok asumandan daha iyi değil dedim

Yav sen kimsin senden uslüp mü öğrenicem. Onun bunun reklamını yapmaya girmişsin. Saç ekimiyle alakan yok. Git ektir reklamını yaptığın yere. Cahil sensin. Senin 10 katın araştırdım, senden 10 kat bilgiliyim. Kliniğine çok güveniyorsan başka klinikleri kötülemeye ihtiyacın olmaz. Sen demek ki reklamını yaptığın yere güvenemiyorsun.

Nasıl Ya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2026, 16:37:37 »
kardeşim bizene senin çevrenden forumda 200 yakın konu var senin çevrenimi baz alacak millet hayret bir şey
kıyaslanmayacak durumlarda neyi savunuyorsun ?

Kardeş benim çevremi beğenmiyorsan kendi çevrene bak o zaman. Çevrende gerçekten saç ektiren, tanıdğın bildiğin insanlara güvenmeyeceksin de, internette hiç tanımadığın reklam amaçlı konu açanlara mı güveneceksin. Hangisi mantıklı? Sana hayret bir şey. Çevresinde saç ektiren insanlardan bilgi almak suç olmuş, kafalara bak, ne içiyorsun siteye girerken?

Hodrimeydan41

• Full Member
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2026, 17:28:37 »
Kardeş benim çevremi beğenmiyorsan kendi çevrene bak o zaman. Çevrende gerçekten saç ektiren, tanıdğın bildiğin insanlara güvenmeyeceksin de, internette hiç tanımadığın reklam amaçlı konu açanlara mı güveneceksin. Hangisi mantıklı? Sana hayret bir şey. Çevresinde saç ektiren insanlardan bilgi almak suç olmuş, kafalara bak, ne içiyorsun siteye girerken?
bu foruma kayıt oluşundan belli zaten biz b forumda senelerden beri varız burda admin hintele bile şağlamışşın adamın 55 bin yorumu var sence bu kişiler hiç bişe bilmiyomu burda reklam yaptığın bariz belli iyice araştır bişeyleri savunurkende örnek ver arkasını doldur  biz sosyal medyaya göre hareket etmeyız forumda bınlerce kişin bilgileriyle hareket ediyoz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2026, 21:10:08 »

aynen dostum :)) aynen çok haklısın devam böyle
Global Moderator

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2026, 21:16:54 »

Anlam veremediğim kıyaslar var. Bir insan bu tür bir karşılaştırmayı nasıl yapabilir? Hiç mi araştırma yapmaz, yoksa konuya bu kadar yüzeysel mi bakar, gerçekten anlamak zor.

Sonuç olarak, 1+1 bir ev ile Boğaz’daki bir yalıyı kıyaslayabilir misin? Bu da en az o kadar saçma.  tabi ki Asuman hanım , gerçekten bu saçma kıyasları yapmayın arkadaşlar araştırın biraz; böyle bir konuyu açman hiç olmamış

Facebook Twitter Instagram