Gönderen Konu: 2026 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 62526 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 2026 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #91 : 09 Temmuz 2026, 15:27:07 »
Cok tesekkurler. Bu forumda herkes cok yardimci ve paylasimci. Okudukca insanin kafasi da karismiyor degil cok bilgiden :)

Kocaeli yi kafamdan cikardim, evet fotograflara kanmamak gerekiyor instagramdaki.

Ama sanirim Cuneyt bey ile devam edicem sanki fiyat performans isi onunki gibi duruyor ve forumda da baya paylasan arkadas var ve isini gorme firsatimiz oluyor.

Tum forumdakilere paylasimlari ve cevaplari icin gercekten minnettarim.

Makalelerle desteklenen sureci anlamami saglayan bu forumu keske once gorseymisim.

Umarim en kisa zamanda ben de ekim ve sonrasi fotolariyla buraya daha fazla katki verebilirim.

Hayırlı olsun güzel tercih forumu bulduğun için şanslısın saydığın diğer saç ekim merkezlerinden dolayı.
Global Moderator

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 09 Temmuz 2026, 15:42:53 »
Merhaba tekrardan,

18 Agustos icin Cuneyt Bey'den randevu aldim. Sedasyonlu islem istedim. Aciklik cok fazla oldugu icin 2 seans olarak konustuk.

ilk seferde cenealti ve kulak arkasindan toplamda 4400-4600 graftlik bir ekim planladi tepe bolgesi icin Cuneyt Bey.

Enaz 6 ay sonra ikinci seans bu sefer tepe bolgesi ve donor bolgenin durumuna gore degerlendirecegiz dedi.

Fiyat benim butcemin cok altinda diye biraz tedirgin olmadim degil sanirim doktor degil Cuneyt Bey, farkli yerlerde bircok kisi mutlaka doktorla calisin diyordu ama kendisiyle konusunca ikna oldum.

Kendisine operasyon tarihine kadar kullanmam gereken bir sey var mi diye sordum, hayir yok dedi.

Simdiden heyecanliyim, umarim guzel bir operasyon geciririm ve sonra bende burada deneyimimi paylasip, sac ekimi dusunen kisilere destek ve ilham olabilirim.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 09 Temmuz 2026, 16:04:02 »
Cuneyt hoca yeni açtı kliniği fiyat konusunda makul forumda başarılı sonuçları olan biri..kendisi ile bende görüşmeye gittim İstanbul'a dürüst ve iş disiplinine sahip biri kendisi..hakkınizda hayırlısı olsun

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 10 Temmuz 2026, 02:13:00 »
Cuneyt hoca yeni açtı kliniği fiyat konusunda makul forumda başarılı sonuçları olan biri..kendisi ile bende görüşmeye gittim İstanbul'a dürüst ve iş disiplinine sahip biri kendisi..hakkınizda hayırlısı olsun

Hocam ne kadar fiyat verdiler paylaşabilir misin

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 10 Temmuz 2026, 03:11:53 »
Hocam ne kadar fiyat verdiler paylaşabilir misin

Başkan 3 ay önce 60.000 diyordu şimdi zam yaptimi bilmiyorum

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 10 Temmuz 2026, 05:23:14 »
60.000TL yine ama eger sedasyon isterseniz +5000TL daha.

Ben sedasyonlu olani tercih ettim 65.000TL.

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 10 Temmuz 2026, 05:43:51 »
Cuneyt hoca , medeks ve ers arasında kaldım fiyatları hepsinin aynı

Ciddiyetsiz Konular

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 10 Temmuz 2026, 07:08:52 »
Cuneyt Bey'in direk surece dahil olacak olmasi ve hatta fiyat alirken direk onunla konusmak bile bana digerlerinden bir tik daha iyi geldi. O yuzden ben Cuney Bey'i tercih ettim.

xkaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 12 Temmuz 2026, 07:39:39 »
Muhtemelen bende öyle yapacağım gibi görünüyor ama diğer klniklerin de çıkardığı işler mükemmel harikalar

Facebook Twitter Instagram