Gönderen Konu: Saç ekimi öncesi öneri ve tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 388 defa)

Appiah

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi öncesi öneri ve tavsiyeleriniz
« : 07 Temmuz 2026, 18:26:25 »
Tüm forum sakinleri öncelikle merhaba.
18 yaşında başlayan dökülme sürecim sonucunda 27 yaşında saç ekimi kararı aldım.İstanbulda yer araştırması yapıyorum ve çoğu ekim yeriyle görüşme sağladım.Görüşmeler sonucu görüş ve öneri farklarıyla birlikte kafa karışıklığı oldu. Kimi yer tek seans ile ekimin yeterli olduğunu söylerken kimi yer ise iki seans ekimin olması gerektiğini iletti. Bende bu sebeple deneyimi olan yer ve yöntem önerisi olarak sizlerden tavsiye istemekteyim. Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi öncesi öneri ve tavsiyeleriniz
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2026, 06:03:49 »
Başkan merhaba
Senin kafa 2 ekim ister

1. Ekim on bolgeden tepe bölgesi başlangıcına kadar
2. Ekim dönor toparlayinca verteks denilen tepe bölgesine

Tek atışta greftlerini harcama.

Hakkında hayırlısı olsun 6 ay forumda takıl şöyle ekim merkezlerini ekim planlamalarini ve sonuçlarını takip et

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2026, 06:45:51 »
Ekim planlaması dendiği gibi.

Ben doktor kontrolünde fin başlardım. Tepe ve verteks zayıf ve gidici. Ekime kadar oraları kuvvetlendir ve önden vertekse kadar ekimle güzel bir sonuç elde et.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2026, 01:27:35 »
bütçen yeterliyse asuman'a ektir geç derim çok araştırmana bile gerek yok burada ki ekim sonuçlarına bak yeter  nerdeyse yüzlerce  ekim sonucu var kendilerinin kötü sonuç nerdeyse yok sayılır istanbul da daha iyisini bulman biraz zor ama insanoğlu işte illa farklılık arayacak  :)

Appiah

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2026, 02:04:17 »
bütçen yeterliyse asuman'a ektir geç derim çok araştırmana bile gerek yok burada ki ekim sonuçlarına bak yeter  nerdeyse yüzlerce  ekim sonucu var kendilerinin kötü sonuç nerdeyse yok sayılır istanbul da daha iyisini bulman biraz zor ama insanoğlu işte illa farklılık arayacak  :)
İlk tercihimdi kendileri hocam fakat fiyat konusunda beklentimin üstündeydi malesef

Facebook Twitter Instagram