Gönderen Konu: Asmed Dilek Çakır saç ekimi Fiyatı  (Okunma sayısı 13434 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dilek Çakır saç ekimi Fiyatı
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2025, 22:03:59 »
Dilek hanımın kontrolünde 3 ay lık bir kampanya başlamış Asmed kalitesinde saç ekimi mikromotor ile yapılacak 3000 bin euro

Türk hastalar için fırsat büyük düşünen arkadaşlar 3 ay içinde elini çabuk tutsun
Global Moderator

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 09 Mayıs 2025, 00:17:22 »
Harika bir fırsat

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 09 Mayıs 2025, 14:38:53 »
Türkçe afiş hazırlamamışlar. Kısaca Türk müşteri istemiyoruz gelmeyin demek istemişler.
Mikromotoru bütün klinikler kullanmıyor mu, başka bir saç kökü alma yöntemi var mı ki.

Kelendowski

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 09 Mayıs 2025, 15:37:35 »

Dün görüştüm. Bu kampanyadan bu fiyattan 4000 greft üzeri ekim planlına toplamda 4500-5000 greft olacak dediler bunu düşünerek + 1500€ ödeme yapayım dedim yani 4000 greft için 3000€ geriye kalan için 1500€ ekstra ödeme yapayım dedim. Yok olmaz sizin ekim için bu geçerli değil dediler. Anlamıyorum, biz türkler neden 2.sınıf vatandaşız sen türkiyede tek ekim merkezi üssü olabilecekken biz neden sürekli kışkışlanıyoruz düşünsene 100 yabancı hastadan 7500€,10000€ vs. almak yerine 1000 tane türkten 4000-5000€ alsan? Sen Türkiye’de tek ekim merkezi olursun. Yazık gerçekten üstüne üstlük biz bu paraları sonucu belli olmayacak bir işe yatırıyoruz tamam ne olacaksa olsun diyip kabul ediyoruz. Yazık bize ülkemizdeki insanlarada. Nefret ettim yıllardan beri ekim yaptırmak için sabrettim doğru klinik aradım aradım bulamadım ne bir tahlil ne bir tetik yapılmadan sonuca katlanıyoruz. Şimdi şu mantarlar türüyecektir. Eeee zaten ASMED’de ekg takibi nabız ölçümü kan tahlili zart zurt yapıyorlar diyeceklerdir. Kusura bakmayın özel hastanenin en babasında bu işlemleri yaptırmak taş çatlasın 10000₺ ekim esnasında bu işlemler oluyor diye 100.000₺ fazla ödeme yapmama gerek yok.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2025, 10:49:23 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 09 Mayıs 2025, 15:48:36 »
Dün görüştüm. Bu kampanyadan bu fiyattan 4000 greft üzeri ekim planlına toplamda 4500-5000 greft olacak dediler bunu düşünerek + 1500€ ödeme yapayım dedim yani 4000 greft için 3000€ geriye kalan için 1500€ ekstra ödeme yapayım dedim. Yok olmaz sizin ekim için bu geçerli değil dediler. Anlamıyorum, biz türkler neden 2.sınıf vatandaşız sen türkiyede tek ekim merkezi üssü olabilecekken biz neden sürekli kışkışlanıyoruz düşünsene 100 yabancı hastadan 7500€,10000€ vs. almak yerine 1000 tane türkten 4000-5000€ alsan? Sen Türkiye’de tek ekim merkezi olursun. Yazık gerçekten üstüne üstlük biz bu paraları sonucu belli olmayacak bir işe yatırıyoruz tamam ne olacaksa olsun diyip kabul ediyoruz. Yazık bize ülkemizdeki insanlarada. Nefret ettim yıllardan beri ekim yaptırmak için sabrettim doğru klinik aradım aradım bulamadım ne bir tahlil ne bir tetik yapılmadan sonuca katlanıyoruz. Şimdi şu mantarlar türüyecektir. Eeee zaten ASMED’de ekg takibi nabız ölçümü kan tahlili zart zurt yapıyorlar diyeceklerdir. Kusura bakmayın özel hastanenin en babasında bu işlemleri yaptırmak taş çatlasın 10000₺ ekim esnasında bu işlemler oluyor diye 100.000₺ fazla ödeme yapmama gerek yok.

Dostum yazdığından bir şey anlamadım ama senin açıklık çok fazla bu ekimi sana uygun görmemiş olabilirler

Yani sonuç olumsuz olmasın uygun olan olsun diye
Global Moderator

Gatsby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 04 Haziran 2025, 14:31:08 »
Hintell dostum Dilek hanım ilk kez saç ekimi yaptıracak hastaları alıyor değil mi? 2. ekim işlemi olacak hastaları Koray beye yönlendiriyorlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 06 Haziran 2025, 13:12:30 »
Hintell dostum Dilek hanım ilk kez saç ekimi yaptıracak hastaları alıyor değil mi? 2. ekim işlemi olacak hastaları Koray beye yönlendiriyorlar.

Duruma göre değişir gidip görüşün asmed ile telefonda asistanlarda görüşmeleriniz ile sonuç zor alırsınız randevu alın gidin görüşün parayla değil sonuçta.
Çok zor değil o zaman işinizi daha iyi çözersiniz bire bir bunu hep söylüyorum ama bir çok kişi anlamadan ektiremiyor asmed e bu yüzden randevu al git görüş telefonda ssistanlara çok soru sorma sorularını dilek hanıma sakla hem ücreti hem ekim hakkında ki sorularını

İkinci ekimi almıyor dilek hanım derler belki gidersin alır anladın bu kararları dilek hanım verir ona gideceksin görüşeceksin

Dilek hanım ekmiyor derler sende tamam o zaman nasıl ekim olacak bunu görüşmek istiyorum
Randevu alıp dersin gene dilek hanımla görüşeceksin

Gidersin sorularını sorarsın üsteleme telefonda birebir konuşun

İndirim de sormayın soracaksınız birebir dilek hanıma sorun yaparmı bilmiyorum mantığı anlatmaya çalışıyorum.

Dilek hanım ve koray hoca Türk hastaları sever  isteklerini genelde kırmaz
O yüzden onlara ulaşın işinizi çözmek istiyorsanız
Global Moderator

Gatsby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Haziran 2025, 08:57:13 »
Tamamdır dostum ne demek istediğini anladım. Dediğin gibi yüz yüze görüşme daha faydalı olur. Cevabın için teşekkür ederim.

GeraltAnkara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 10 Haziran 2025, 15:00:36 »

Direkt olarak Türkülere mi bu fiyat olmuyor dediler yoksa bir konsültasyon yapıldı da olmaz mı dediler acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 19 Haziran 2025, 00:37:44 »
türkler le ne alakası var yav bu ekime uygun olmadığınızı söylenmeniz ile Türklerin ne alakası var nerden neyi neye bağlamış enteresan :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram