Gönderen Konu: 14 YIL MİNOXİL KULLANIMI TECRÜBELERİM  (Okunma sayısı 6508 defa)

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 14 YIL MİNOXİL KULLANIMI TECRÜBELERİM
« Yanıtla #30 : 25 Mayıs 2025, 23:37:00 »
Arkadaşlar sonunda minoxidili bıraktım yaklaşık 16 yıl sonra.bu ayın 28 de tam 6 ay olacak bırakalı.ilk iki ay sorun olmadı hatta sahada saçlarım gurlesti.ama sonra inanılmaz bir dökülme başladı günde 200 teli buluyordu.tellogen efflivum oldum.boyle bir etkisi olduğu biliyordum.10 gündür dökülme azaldi artık.tabi bu arada finansteride losyona hep devam ettim.2 ay falan saadet basaranoglu tonik kullandim oda iyi geldi biraz.simdi tonige ve finansteride losyona devam artık bulasmiyacam minoxidil e.
Minoxidil ile çıkan saçlar yeterli duruma geldiğine sadece dht blocker kullanarak bile korunabilir bu dökülme şiddetine bağlı

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #31 : 26 Mayıs 2025, 00:24:36 »
Minoxidil ile çıkan saçlar yeterli duruma geldiğine sadece dht blocker kullanarak bile korunabilir bu dökülme şiddetine bağlı
mümkün değil.bizzat denedim.ustelik 16 yıl kullandım minoxidil i.16 yıl bazı şeyleri anlamak için yeterli bir süredir herhalde.biraktiginda şok dokilme basliyor ne yaparsan yap.ben hem oral hem topikal finansteride kullandım son 5 aydır kesinlikle durdurmuyor.daha yeni azaldı dökülme ama giden gitti seyreldi on taraf
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 minox Man tablet.herfun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

enes karakuş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 10 Haziran 2025, 15:37:40 »
22 yaşın gireceğim saç ekimi yaptıralı 5 ay olacak ve şuan da ince telli çok fazla saç dökülüyor. Fin kullaanıyorum 4 aydır peki sizce sizin gibi uzun yıllar min kullanmalı mıyım ?

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #33 : 12 Haziran 2025, 20:46:04 »
22 yaşın gireceğim saç ekimi yaptıralı 5 ay olacak ve şuan da ince telli çok fazla saç dökülüyor. Fin kullaanıyorum 4 aydır peki sizce sizin gibi uzun yıllar min kullanmalı mıyım ?
pek tavsiye etmem karde.birakinca tellogen efflivum yapıyor.kahrediyor insanı zaten bellir bir zaman sonra fon olmadan ise yaramıyor.aurica yan etkileride cabosu
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 minox Man tablet.herfun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

Facebook Twitter Instagram