Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 3146 defa)

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminin üzerinde 4 ay geçti ama ekilen bölgelerde nerdeyse şuana kadar hiç çıkış yok. Yeni saç çıkışı çok seyrek ve zayıf görünüyor. Moralim fazlasıyla bozuldu. Saç ekiminin üzerinden 4 ay geçen diğer kişilerin gözle görülür ciddi saç çıkışları var.  Süreç normal ilerlemiyor gibi geliyor.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
önceki resimlerde baya çıkış var gibi duruyor ?
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim diğer bölgelerde mevcutta da bu kadar saçım vardı hatta diğer bölgelerdeki mevcut saçımda tam anlamıyla henüz çıkmış değil. Şakaklarda saçım yoktu ama şuan hala o bölgede saç nerdeyse hiç yok hintel
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
anladım saç derinde tpmurcuklar oluşmuş çıkışlar yakında gelir diye düşünüyorum
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım öyle olur hintel benle aynı süre geçenlerin saç çıkışlarındaki yoğunluğu görünce üzülüyorum. Birde Koray hocam mesela vitaminleri çok dikkate almadan ekim yaptı. Ferit’in ve demir değerlerm düşükmüş şimdi onları yükseltmeye çalışıyorum.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Umarım öyle olur hintel benle aynı süre geçenlerin saç çıkışlarındaki yoğunluğu görünce üzülüyorum. Birde Koray hocam mesela vitaminleri çok dikkate almadan ekim yaptı. Ferit’in ve demir değerlerm düşükmüş şimdi onları yükseltmeye çalışıyorum.

yani asmed de labaratuar yok bu testleri kişinin kendi yapması gerekiyor önemsiyorsa finasterid yani dht önemli olan daha çok ,umarım dostum paniklik durum yok henüz en başındasın
Global Moderator

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet ama bu konuda bilgilendirmesi lazımdı. Çoğu saç ekim merkezi bilgilendiriyor hatta prp yaparken bile şu testleriniz nasıl baktırdınız mı diyor. Umarım pişman olmam. Ama şuan sonuç hiç memnun edici değil.
  • Yaşınız 37

Beyonder

• Hero Member
Evet ama bu konuda bilgilendirmesi lazımdı. Çoğu saç ekim merkezi bilgilendiriyor hatta prp yaparken bile şu testleriniz nasıl baktırdınız mı diyor. Umarım pişman olmam. Ama şuan sonuç hiç memnun edici değil.

Merhaba
Hiçbir doktorun 4. ayı nihai sonuca göre başarılı değildir. Sizin gerçek manada memnun olmanız için birkaç ay daha geçmesi gerekmekte 4 ayda filizlenmeler olur ama kendinizi fazla sıkıyorsunuz.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

alp06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
Haklısınız, 4. ay henüz erken bir dönem ve nihai sonucu görmek için sabırlı olmak gerektiğini biliyorum ama özellikle 4. ay sonuçlarını paylaşan kişilerin Facebook ve forumlardaki çok iyi sonuçlarını görünce ister istemez kıyas yapıp moralimi bozuyorum.Bu süreçte destek veren yorumlar gerçekten moral oluyor, tekrar teşekkür ederim 🙏
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram