Gönderen Konu: Forumda fikrimizi özgürce ifade edemeyecek miyiz  (Okunma sayısı 154 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumda fikrimizi özgürce ifade edemeyecek miyiz
« : 09 Haziran 2025, 13:56:53 »
Finansterid hakkında konuşulan bir konuda fikrimi belirttim ve yapılan çalışma da bence doğruydu fakat uzun süre önce konuşulan konuya yorum yapınca sistemin zaman algoritmasına göre yazı başa çıkıyor fakat birileri rahatsız olmalı ki konuyu şu anda bulamıyorum bu ikinci kez oluyor daha önce de Koray Erdoğan'ın forumdaki ekimlerinin yüksek oranda başarısız bulduğumu söylemiştim yine sildiler bu iki oluyor birakinda tartışalım bazı konuları

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Forumda fikrimizi özgürce ifade edemeyecek miyiz
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2025, 14:01:04 »
Finansterid hakkında konuşulan bir konuda fikrimi belirttim ve yapılan çalışma da bence doğruydu fakat uzun süre önce konuşulan konuya yorum yapınca sistemin zaman algoritmasına göre yazı başa çıkıyor fakat birileri rahatsız olmalı ki konuyu şu anda bulamıyorum bu ikinci kez oluyor daha önce de Koray Erdoğan'ın forumdaki ekimlerinin yüksek oranda başarısız bulduğumu söylemiştim yine sildiler bu iki oluyor birakinda tartışalım bazı konuları
zaten birşeye gözü kapalı güvenmek saçma örneğin finasterid yan etki yapmaz yada koray Erdoğanın ekimlerinin %100 ü başarılı bunu kim derse desin ben inanmıyorum herşeyin bi iyisi bide kötüsü vardır ve bişeyi deneyimleneden görmeden inanmak mantıksız
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
alpecin c1 losyon her gün 1,5 ml
alpecin c1 şampuan 3 günde 1 10 dk bekleterek
Dermaroller 1x3

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2025, 14:10:06 »
Ben xpecia da bunu çok kötü yaşadım biliyorum saçıma bir takviye lazım finansterid kullanmak istiyorum ama o kötü psikolojiyi yaşamaktan çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum bu DHT blocklayan ilaçların ortak etkisi mi xpecia'nın etkisi mi anlamadım artık kafam allak bullak

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2025, 14:11:18 »
Depresyon ve intihar egilimlerim oldu hayatımda hiçbir şey yokken bunu tekrar yaşamaktan korkuyorum şu an gayet iyiyim

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2025, 14:12:23 »
Ben xpecia da bunu çok kötü yaşadım biliyorum saçıma bir takviye lazım finansterid kullanmak istiyorum ama o kötü psikolojiyi yaşamaktan çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum bu DHT blocklayan ilaçların ortak etkisi mi xpecia'nın etkisi mi anlamadım artık kafam allak bullak
hayır xpecia onlardan çok daha kötü kadınlık arttıran madde mevcut içerisinde, dht bloklanınca geçici bi takım etkileri oluyor abartılı değil
Dermaroller 1x3

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2025, 15:30:11 »
Arkadaşlar zaten kimse fin dut kullanıp ben yan etki YAŞAMADIM diyemez. Ancak kullanıp ben yan etkileri HİSSETMEDİM diyebilir. Sonuçta vucudundaki bir hormonu baskılıyorsun ve bu hormon(DHT) sadece cinsellik üzerinde etkili değil.
  • Yaşınız 27

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2025, 16:50:36 »
Arkadaşlar zaten kimse fin dut kullanıp ben yan etki YAŞAMADIM diyemez. Ancak kullanıp ben yan etkileri HİSSETMEDİM diyebilir. Sonuçta vucudundaki bir hormonu baskılıyorsun ve bu hormon(DHT) sadece cinsellik üzerinde etkili değil.
Evet birsürü etkisi var haklı bi yorum
Dermaroller 1x3

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2025, 16:51:07 »
Ya bana çok mantıksız geliyor erkeklik ile neden bi bağlantısı var bu kelliğin ve neden tedavi için erkekliğin önüne geçiyoruz
Dermaroller 1x3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2025, 15:12:16 »
Profiline gir önceki mesajlarına bak konuyu yazdıklarını bulursun.
Mesajlarını bulamamak senin yapamamandan kaynaklanıyor hikmeti bu.

Senin finasterid hakkında yazdıkların kimi ne rahatsız edecek :))
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram