Gönderen Konu: ERS Clinic mi Cüneyt Coskun mu?  (Okunma sayısı 794 defa)

heaven

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Heaven & Saç ekimi sonuçları
Ynt: ERS Clinic mi Cüneyt Coskun mu?
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2026, 19:13:04 »
Ers clinic hocam bende ektirdim merkez çok başarılı
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Bakım Seti 6 aylık

Sadik02

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • **
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2026, 19:31:51 »
Uzun süredir forumun üyesiyim şuan ers clinic çok popüler gerçekten kaliteli işlemleri bende burada karar kaldım kasım gibi ektiremeyi düşünüyorum iş yerinden izin ayarlayıp

Merg24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 04 Ağustos 2026, 10:58:24 »
herkese tesekkur ederim. cüneyt beyle anlastim. dhi yöntemi iyilesme acisindan daha hizli olacagi kanaatindeyim..

PANDA

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Ağustos 2026, 19:26:40 »
herkese tesekkur ederim. cüneyt beyle anlastim. dhi yöntemi iyilesme acisindan daha hizli olacagi kanaatindeyim..

:D Dhı ile ekim daha mı hızlı iyileşiyormuş ?  ;D  ;D Hocam dhı futtan sonra en eski teknik hayırlısı olsun senin için

SpaWn

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 04 Ağustos 2026, 19:30:11 »
:D Dhı ile ekim daha mı hızlı iyileşiyormuş ?  ;D  ;D Hocam dhı futtan sonra en eski teknik hayırlısı olsun senin için

En son çıkan dhi tekniği, yz cevabını paylaştım.

FUT (Follicular Unit Transplantation): 1994–1995 yıllarında yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Ense bölgesinden şerit deri alınarak greftler hazırlanır.
* FUE (Follicular Unit Extraction): İlk kez 2002 yılında tanımlandı, 2003‘ten itibaren yaygınlaşmaya başladı. Greftler tek tek alındığı için FUT’a göre daha az iz bırakır.
* DHI (Direct Hair Implantation): 2005 yılında FUE’nin geliştirilmiş bir varyasyonu olarak tanıtıldı. Farkı, greftlerin Choi implanter kalemiyle doğrudan ekilmesidir; greft alma aşaması yine FUE mantığıyla yapılır.

• Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 4600
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Multivitamin, Omega 3, Folik asit, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

PANDA

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Ağustos 2026, 20:09:10 »
En son çıkan dhi tekniği, yz cevabını paylaştım.

FUT (Follicular Unit Transplantation): 1994–1995 yıllarında yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Ense bölgesinden şerit deri alınarak greftler hazırlanır.
* FUE (Follicular Unit Extraction): İlk kez 2002 yılında tanımlandı, 2003‘ten itibaren yaygınlaşmaya başladı. Greftler tek tek alındığı için FUT’a göre daha az iz bırakır.
* DHI (Direct Hair Implantation): 2005 yılında FUE’nin geliştirilmiş bir varyasyonu olarak tanıtıldı. Farkı, greftlerin Choi implanter kalemiyle doğrudan ekilmesidir; greft alma aşaması yine FUE mantığıyla yapılır.

DHI (Direct Hair Implantation) tekniğinin temeli olan Choi kalemi (Implanter Pen), 1990'lı yılların başında Güney Kore'deki Kyungpook National Üniversitesi'nde geliştirilmiştir. Bu özel kalemle yapılan ve doğrudan ekim esasına dayanan yöntem, günümüzdeki modern adıyla 2000'li yıllardan itibaren tıp dünyasında yerini almış,

PANDA

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Ağustos 2026, 20:15:28 »
Hocam dhı saç ekimi 2000 yılı diye filtreleyip google de aratsan o yıllara ait resimler çıkıyor :) instagram reklamlarında bunu  yeni bir teknik diye pazarlayan bile var inanma

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Ağustos 2026, 20:41:02 »
Kullanılan method çok önemli değil arkadaşlar. Manuel de olsa DHI da olsa iyi bir merkezde fark yaratmaz.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Merg24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 05 Ağustos 2026, 12:14:57 »
son modeller en iyisi midir hocam? fue son model olabilir ama kanallarin daha genis olmasi beni acikcasi korkutuyor. benim hizli sekilde ise dönmem lazim. 1 hafta dinlenme vaktim yok malesef.  Cüneyt hocamla konustugumuzda dhi tekniginin avantajinin bu oldugunu soyle. daha kucuk choilerle alindigi icn iyilesme hizinin daha fazla oldugunu soyledi.

benim merak ettigim baska biseyde su. ers clinic olsun cuneyt coskun ahmet tosun olsun 4500-5500 greft arasi ekim yapiyor. instagramda 12 bin 10 bin 8 bin greftler duyuyorum. bu greft almak mümkün mü degil yoksa 1 gun 10 saat bunla ugrasmamak icin mi yapmiyorlar..

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Ağustos 2026, 12:39:34 »
Tam aksine 4500-5500 greft ekimleri çok büyük ekimler. 8000 üstü grefti tek seansta eken doktor sayısı bir elin parmağını geçmez. 10.000 üstü bildiğim 3 doktor var dünya'da yapan.

Çok greft alınması iyi bir şey değil çünkü donör sınırsız bir kaynak değil ve bunu hayatımız boyunca idame ettirmemiz gerekiyor. O yüzden minimum greft ile en iyi sonucu almak her zaman daha iyidir.
Modeller doktora göre değişir. İyi netice alan bir doktorun hangi methodu kullandığının bir önemi yok. İster manuel FUE methodunu kullanır ister DHI bu doktorun tasarrufunda olan bir şey.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Merg24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 05 Ağustos 2026, 13:41:19 »
^Kesinlikle katiliyorum. 3 tane klinik arasinda kaldim. ers clinic cüneyt coskun ve ahmet tosun. cüneyt hocam ise dönme konusunda daha hizli olacagini düsünüyorum dedi. 1 yil arayla 2 ekimde komple kapatiriz dedi. 3 klinikte bunu soyledi gerci ama kullanilan yöntemi mantikli geldi acikcasi. hakkimizda hayirli olsun. kac günde iyilesirim bilmiyorum ama dedigim gibi pazartesi ekim yapip pazartesi günü ise dönebilirsin cok rahat dedi.

Facebook Twitter Instagram