Gönderen Konu: Turkiye RU58841 temini  (Okunma sayısı 390 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Turkiye RU58841 temini
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2026, 03:00:32 »
Açık konuşayım, ben çok güvenli bulmuyorum. Çünkü RU-58841 hiçbir zaman yaygın şekilde onaylanmış bir saç dökülmesi ilacı haline gelmedi. Yıllardır forumlarda konuşuluyor ama hâlâ daha araştırma kimyasalı olarak geçiyor.

Türkiye'ye getirme kısmında ise net bir garanti yok. Bazı kişiler yurt dışından sipariş geçiriyor, bazı paketler ise gümrükte incelemeye takılabiliyor. Özellikle toz formda gelen, laboratuvar kimyasalı gibi görünen ürünlerde gümrük ek belge isteyebilir veya ürünü ticari/şüpheli değerlendirebilir. Çünkü bu ürün Türkiye'de ruhsatlı bir saç dökülmesi ilacı değil.

ben kullanma derim
Global Moderator

Badbed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2026, 19:15:28 »
bence 1 2 yıl fin kullanın sonra clascoterone çıkar

pie

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2026, 19:55:59 »
Açık konuşayım, ben çok güvenli bulmuyorum. Çünkü RU-58841 hiçbir zaman yaygın şekilde onaylanmış bir saç dökülmesi ilacı haline gelmedi. Yıllardır forumlarda konuşuluyor ama hâlâ daha araştırma kimyasalı olarak geçiyor.

Türkiye'ye getirme kısmında ise net bir garanti yok. Bazı kişiler yurt dışından sipariş geçiriyor, bazı paketler ise gümrükte incelemeye takılabiliyor. Özellikle toz formda gelen, laboratuvar kimyasalı gibi görünen ürünlerde gümrük ek belge isteyebilir veya ürünü ticari/şüpheli değerlendirebilir. Çünkü bu ürün Türkiye'de ruhsatlı bir saç dökülmesi ilacı değil.

ben kullanma derim
18im suan 20li yaslarima kadar beklemek istiyorum fin yada dut icin

kandan

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2026, 22:34:25 »
o zaman xpecia kullan saçma sapan ne olduğu belirsin ürünler değil kardeşim

Umut Kaya

• Aktif Üye