Gönderen Konu: 7'nci ay seyrek görüntü  (Okunma sayısı 233 defa)

Menderes Çakmak

• Yeni üye
  • *
7'nci ay seyrek görüntü
« : 03 Haziran 2026, 12:01:02 »
Merhaba şuan 7nci aydayım. Toplam 4100 greft ekim yapıldı. Ön cizgi gayet güzel oldu fakat yan şakaklar ve orta bölgede çok boş alan var. 4 kez prp ve 4 kez mezoterapi yaptırdım. Elime diken gibi batan saçlar geliyor. Onlar kalınlaşıp uzarmı. Ekim sonrası ve şuanki son fotoları ekliyorum.

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 7'nci ay seyrek görüntü
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2026, 12:52:04 »
Daha uzayabilir en azından 1 sene bekleyin ama zaten pek de sık ekilmemiş ön hat haricinde o yüzden böyle gözükmesi normal

Menderes Çakmak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2026, 12:59:31 »
Sağ şakak tarafım sol tarafa göre biraz boş kaldı. şuan elime saç kökleri geliyor. Yeni çıkan sakal gibi. Dediğiniz gibi ekim yapan yerde 1 seneye sonuçlanır dedi.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2026, 13:01:48 »
Yaşını bilmediğim için medikal tedavi alıyor musun? Eğer agresif dökülmen varsa :
Saç ekiyorsun ama bu arada kendi saçın da aynı zamanda dökülüyorsa değişim olmayabilir.

Menderes Çakmak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2026, 13:06:26 »
Herhangi bir tedavi görmüyorum yaşım 40. Ekim öncesi açıklık ve ön hat bu şekildeydi

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2026, 13:08:12 »
Benim yazdığım gibi bir olasılık yok o zaman 40 yaş için.

Açılar ve greft dağılımıyla ilgili bir durum olabilir ama ekimin sonucu 1 yılda belli olur.

Menderes Çakmak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2026, 13:14:59 »
O zaman sabırla bekleyecez 🤷‍♂️
Son hali bu şekilde

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2026, 14:18:38 »
Nerde ektirdiniz saçları ?

Menderes Çakmak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2026, 15:01:37 »
İzmir clinichair.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2026, 15:27:18 Gönderen: Menderes Çakmak »

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2026, 15:38:31 »
İzmir'de Ulusanlar öneriliyor genelde.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2026, 16:54:41 »
Dostum merhaba,

Öncelikle saç ekimin hayırlı olsun. Tabii bu foruma keşke daha öncesinde gelip sürecini tek tek paylaşıp zamanla gelişimini görseydik daha iyi olurdu. Sonuçta bu forum sacekimisonucları.com olsa da direct sonucum bu neden bu demekte bu foruma karşı yapılan bir ayıp olmuş oluyor.

Neyse gelelim saç ekim durumuna, ön hatta güzel bir şekilde çalışma yapılmış 4100 greftte ön taraf için biraz riskli bir çalışma olmaktadır. Bunların beslenmesi hemen olmamaktadır maalesef. Bu yüzden biraz zaman gerekmektedir. Kabuk dökme sonrasında bakıldığında herhangi bir problem görünmüyor. Hepsi sağlıklı olarak görünüyor. Herkesin bünyesi maalesef aynı olmadığı için genelde saç ekimi sonrasında 4-5 ay çok bir şey beklenmez ve 6-7 aylarda kendini göstermeye başlayabiliyor. Burada bazı sonuçlar gördük bunlarda daha da geriden gelen bir güzel sonuçlar ortaya çıktığı da oluyor. Bu yüzden bu şekilde seyreklik olması olağan bir durumdur.

Saç ekimi sonrasında yaptık oldu bitti bir durum maalesef olmuyor bunlara bakmak beslemek gerekecektir. Bunları da Medical destek olarak gıda takviyeleri DHT baskılayıcı ürünler gibi alternatifler kullanarak yapılabilir. Bu tarz ürünler için yaptırmış olduğun clinic ile görüşüp destek alabilirsin.

Bunun dışında 1 yıl tamamlanana kadar beklemek sonrasında durumu değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır.

Menderes Çakmak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2026, 17:49:33 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu forumu bugün yeni gördüm malesef. Aslında şuan ki durumum önceki halime göre çok iyi. Ekim yaptırdığım yere arkadaşımın refaransı ile gittim oda daha önce orda ekim yaptırdı. Şuan saç çıkışları devam ediyor dediler 1 seneye kadar anca sonuçlanırmış. Benim kafama takılan şey boşluklar dolacakmı. Hala dipten gelen koyu saçlar gözle görülüyor ve elime geliyor. Sağ taraf sol tarafa göre biraz boş kaldı. Oda saçlar yağlanınca ve ışığın durumuna göre çok belli oluyor. Az önce bi fotoğraf daha çektim onu da paylaşayım.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2026, 14:08:04 »
Dostum merhaba,

Saç ekimi işleminde maalesef bugün ektik hemen olsun gibi bir durum maalesef olmuyor. Bu durumu yeni doğmuş bir çocuğun hemen yürümesini beklemek gibi düşünebiliriz. Çocuğun da ayakları var ama yürümüyor diye düşünüyoruz fakat bunların bir güçlenmesini beklemek daha doğru olacaktır. Öncelikle emekleme olacak sonrasında yürüme ve sonrasında koşmak olmaktadır. Bu yüzden biraz sabır ederek 1 yıl beklemek daha doğru olacaktır.

Burada yanlış anlaşılma olmaması için şu durumu da belirtmek isterim. Saç ekimi sonrasında bazı kişilerin maalesef anadan doğma saç sıklığında bir beklentisi oluyor bu durumda yanlış olmaktadır. Saç çıkışları sonrasında maalesef var olan saçlarınızın sıklığında olması mümkün olmamaktadır. Her zaman bir seyreklik illa olacaktır.

Facebook Twitter Instagram