Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: darkjudas - 13 Aralık 2016, 11:07:04
-
Merhabalar arkadaşlar , 2 eylülde saç ekimi yaptırdım benim ön tarafım sıkıntılı olduğundan oraya yoğun bir ekim yapıldı ve geri kalanlar vertekse doğru serpiştirildi ,101. Günümdeyim ön çizgim oturdu şimdiden bile kısa saçlı olarak gezebiliyorum ,aynaya baktığımda şu an gördüğüm daha sürüsüyle baş vermiş ufak,kısa saç kökleri var ama sorum şudur size; ne olursa olsun şu an baş vermekte olduğunu gördüğüm greftlerdan daha fazla ekim yapıldı,ilerleyen süreçte o kökler de çıkar mı, 101. Güne kadar çıkmadıysa daha çıkmaz mı?
Bir de üç ay on gün falan oldu hala uyuşukluk var kafamda normal midir ?
-
Konu açıp foto eklerseniz daha sağlıklı yorum yapmış oluruz. Uyuşukluk aylarca sürebilir normal.
-
6 ay gecmeden anlayamazsin.. ama edilenlerin en az %80 çıkacaktır kafaya ilk 10 darbe falan almadiysan kökleri oldurecek bi travma yasamadiysan..
-
uyuşukluk 8-9 ay sürebiliyormuş bazılarında