Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: yilmaaz - 23 Şubat 2020, 21:30:48

Başlık: Sizce saç ektirmeli miyim?
Gönderen: yilmaaz - 23 Şubat 2020, 21:30:48
Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 30, saçım yaklaşık 12 yıldır dökülüyor. Genel bir seyrelme var ama fotoğraflarda görüldüğü yanlar çok açıldı. Buralara saç ektirmeyi düşünüyorum ama biraz daha bekleyip açılmasını mı göre ektirsem bilemedim. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum.
Başlık: Ynt: Sizce saç ektirmeli miyim?
Gönderen: yilmaaz - 23 Şubat 2020, 21:33:37
Birkaç fotoğraf daha ekliyorum. Diğer taraflarda açıklık yok ama az da olsa seyreklik var.
Başlık: Ynt: Sizce saç ektirmeli miyim?
Gönderen: onizuka eikichi - 24 Şubat 2020, 00:41:38
Aynı açıklığa sahibiz ve bu sorunun cevabına bende henüz karar veremedim. Bizim aile de genetik saç dökülmesi var saçlar nw6 kadar gidiyor. Bu nedenle ben biraz daha temkinli yaklaşıyorum. Sizin aileniz de genetik saç dökülmesi yoksa bence saç ektirin, aksi halde şuan yapacağınız ekim ile ileri de 2. bir ekim yaptırmak zorunda kalabilirsiniz.
Başlık: Ynt: Sizce saç ektirmeli miyim?
Gönderen: Kel123 - 24 Şubat 2020, 01:31:08
Saçlar kalıcı duruyor. Ben olsam ektirirdim. Yaş uygun. Gerekirse ileride 2.ekim olur