Saç Ekimi Sonuçları
OFF TOPİC / KONU DIŞI => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: Ziptikci - 08 Ekim 2020, 21:16:23
-
Arkadaşlar 2 haftadir bazı günler ateş basması oluyor böyle kulaklarim kızarıyor falan. Üşüyor gibiyim ama sıcak gibi de. Yüzüm falan yanıyor. Sonra uyuyorum sabah çok iyiyken gün içinde aniden yine oluyor. İnternete baktığımda en yaygın sebebinin kadınların menopoz ve adet dönemindeki hormon dalgalanmalarindan dolayı olduğu idi. Acaba finanstereid yüzünden hormonlarim dalgalanıyor ve bu yüzden mi oluyor?
Aranızda yaşayan var mı bu durumu?
-
Hocam su siralar bende kendimi senin anlattigin gibi hissediyorum. Fakat finasterid falan kullanmiyorum. Mevsimsel gecisten dolayi oldugunu dusunuyorum ben. Ve tam alerji mevsimi suanda. Alerjik biriysen, reaksiyon vermenin tam zamani bu aylar.
Edit: 2 haftaymis, sorry. :)
-
Geçmişte ilacı kullanmadığım dönemlerde de yaşadığım bir durumdu sadece sıklığı artti. İlaçla alâkalı olmayabilir.
Ama hormon dalgalanmalarinin buna sebep olduğuna dair araştırmalar okudum. Finanstereid de hormon dalgalanmasi yapabiliyor. Birisi internette bu bilgiyi ararken buradan faydalansin belki onun başına geliyordur bu durum.
-
Finasterid de böyle yan etki yok
Tansiyonun düşüyor olmasın?
-
Covid olsanız finden bileceksiniz :D