Saç Ekimi Sonuçları
Saç dökülmesi nedenleri ve medikal tedaviler => Saç Dökülmesi Nedenleri ve Medikal Tedavileri => Konuyu başlatan: Kel ama umutlu - 25 Ocak 2021, 15:14:27
-
merhaba su an sac ekiminin 14.gun normalde finansa bulasmiyorum ancak 8 ay sac ekimi desteklemesi icin şoku atlatmak icin kullansam kalici yan etkisi olur mu? (3 günde bir kullanicam)
-
hocam bu kişiden kişiye göre değişir ama kalıcı yan etki görenlerin sayısı az. 8 ayda bir kalıcı etkisi olacağını sanmıyorum, deneyip kendiniz göreceksiniz. yan etki görürseniz bırakırsınız, çok kafaya takmayın kullanırken. günde 1 tane 1/4 proscar uygun.
-
kalıcı yanetki milyonda bir olursa olur
-
tesekkur ederim hocam bilgiler icin su an xpecia kullaniyorum 3 gunde bir finansa baslicam asuman hanim minoxil kullanmami onerdi ancak onu kulanmama gerek kalmadi sanirim