Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: mankara - 14 Şubat 2021, 19:07:28
-
Merhaba Arkadaşlar ...
Yaşım 29. Liseden beri saçım dökülüyor. Her türlü yöntemi deneyerek 8 sene idare ettim. Rahatsiz edici bi açilma yoktu.23 26 arası snav stresi ile egzema sorunu çıktı avuç avuç dökülüyordu .Şuan kontrol altına aldım ama giden gelmiyor malesef.Proscara başlamayı düşünüyorum ancak yan etkileri gerçekten düşündürücü başla malıyım Başlarsam ekime gerek olmadan bu iş çözülür mü ? Ekimle beraber mi denesem finas olmadan ekim işe yarar mı bu saça tavsiyeleriniz nelerdir?Teşekkür ederim.
-
Ilaca başlayıp baslamamak sizin tercihiniz . Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayın . On ve tepeye bir Ekim yaptırabilirsiniz . Proscar tepeyi toplayabilir ama on tarafta birşey beklemeyin.
-
Teşekkür ederim.
-
finasterid başlayın belki tepeyi kapatmaya yardım edebilir
-
finas kullan kalınlaşmaya gore kucuk bir ekim olursun.hapın kurtaramadığı minyaturleri yok sayıp ekerler
-
teşekkür ederim.
-
rica ederim
-
Tepeyi ilaçla güçlendirip ön çizgiye bir ekim düşüne bilirsiniz tepede çok incelmiş saç var oraya ekim yaptırmak oradaki incelmiş saç tellerine zarar verebilir ya da dökülmeni hızlandıra bilir.
-
teşekkür ederim.