Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Merkezleri => Saç Ekim Merkezleriyle İlgili Öneriler Ve Görüşler => Konuyu başlatan: demirtas - 11 Haziran 2021, 00:01:14
-
Arkadaşlar uzun süredir bu forumdayim ve takip ediyorum , artık saçımı 2 ay içerisinde ektiriyorum sizlere danisicagim şey ise
Asuman Hair mi ?
Sibel uluşan mi ?
Sizce hangisine ektirmeliyim ?
Hintell senin fikrini cok merak ediyorum ve diğer tecrübeli arkadaşlarımın
-
Arada cok ciddi fiyat varki var. fiyat ve performan goz onunde bulundurursak asuman hanimi tercih ederim ben olsam
-
Asuman hanımın devam eden ekimleri daha umut vaad ediyor bence , Sibel hanımın doktor olması avantaj . Kararı siz verin denk merkezler diyebiliriz .
-
Siddharta aslında fiyat farkının çok olmadığını düşünüyorum iki fiyatta benim için uygun ama kalite ve alacağım kaliteli sonuç için soruyorum hangisi tercih edilir diye ?
-
Hintell yorumunu merakla bekliyorum
-
Siddharta aslında fiyat farkının çok olmadığını düşünüyorum iki fiyatta benim için uygun ama kalite ve alacağım kaliteli sonuç için soruyorum hangisi tercih edilir diye ?
Kardesim ben asuman hanimin planlamalari on cizgi temple ekimlerini cok daha basarili buluyorum.
-
İki merkezinde konuları başarılı sonuçları var
Konuları araştırıp siz karar verin
Ben karşılaştırmaları doğru bulmuyorum pek insanlar araştırıp karar vermeli.
-
4000-5000 arası greftte ücret bakımdan %100 fark var, biri 15 bin tl alıyor Sibel hoca sanırım 3000 euro alıyor ve hemen hemen 35 bin tl ediyor.Üstelik Sibel hocanın verteks ekimi için ben ekersem çıkar deyip de tepe bölge çıkışlarının hiç de öyle olmadığı başarısız bir ekimi var forumda bir tane. Alternatiflerini 2'ye düşürmüşsün, bu noktada son karar sana kalmış.
-
Eyvallah kanka