Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Emré Ayd?n - 11 Temmuz 2021, 11:30:32
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben saç ekimi yaptıracağım 14.07.2021'de fakat yaptırdıktan sonra zaten doğru düzgün uyuyacağımı felan sanmıyorum ama genel anlamda yaptıran veya bilen arkadaşlardan tavsiye almak isterim, çok dağınık yatan birisiyim bu yüzden biraz korkuyorum ekim yerine birşey oluyor diye bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
Boyun yastığı al o şekilde yat ( 1 milyoncu diye tabir ettiğimiz yerlerde bulabilirsin veya internetten sipariş edebilirsin kaç güne geliceğine dikkat et ama ) . Boyun yastığı Sağa sola dönmeni engeller. Ellerimi kesin kafama götürürüm diyosanda beline bişey bağla ellerini içine uzatıp uyu . Bir nevi mumya gibi :) Şimdiden ekimin hayırlı olsun .
-
Ucuz boyun yastığı alma boşuna. Hele şişirilenlerden hiç alma. Normal yastık formunda olanlardan, içi dolgun bir şey olabilir illa boyun yastığı diyorsan.
Ben büyük bir havluyu rulo yapıp yattığı m genellikle. Kanepeyi açmadan, açıktaki dier tarafıma da sandalye yaslamıştım.
Arkadaşın beline bağladığn bir şeyin içine sok ellerini fikri gayet mantıklı. Ben ekim yaptırdığımda havalar serin olduğu için uzun kolllu gömleğin kol düğme deliklerinden eşofmanın bel ipini geçirip bağlıyordum. Kollarım biraz oyanatabilecek kadar serbest ama kafaya götürebilecek kadar kısıtlanmış oluyordu. Tabi şimdi havalar sıcak, uzun kollu giymek zor.
İlk günler terlememeye dikkat et. Bol bol su iç. 3-4 litreler olsun.
Yatma kısmına alışıor insan hiç dert etme.
-
Vertekse ekim yapılmayacaksa direkt donör bölge üstüne uyuyabilirsin. Beynini şartlandırdığın için kafaya dokunma veya uyurken yön değiştirme gibi durumlarla karşılaşmazsın kolay kolay. Ben hiçbir şey kullanmadan sıkıntısız bir şekilde atlatmıştım. Ama garanti olsun dersen, arkadaşlar fikir vermiş. Onları uygulayabilirsin.