Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Umut Karaca - 20 Temmuz 2021, 17:40:31

Başlık: Ölen kökler
Gönderen: Umut Karaca - 20 Temmuz 2021, 17:40:31
Merhaba arkadaşlar, 14 gün önce saç ektim,  kafamda iltihaplanmalar oluştu, hemen ikinci gün kremle müdahale ettiler, 10. Gün ise sivrice büyüklüğünde iltihaplanmış olan bölgelere RİF steril uyguladılar. 3 gündür kullanıyorum. Bugün farkettim ki o bölgelerdeki kökler ölmüş sanırım. Klinik sağlıklı bilgi vermiyor, lütfen görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Başlık: Ynt: Ölen kökler
Gönderen: Qur - 20 Temmuz 2021, 18:12:05
Sol taraftaki bölgede saç çıkmayabilir. Sağ taraf kötü durmuyor görebildiğim kadarıyla. Halledilmeyecek büyüklükte değiller. Sıkıntı olursa basit bir revize ile düzeltilebilir
Başlık: Ynt: Ölen kökler
Gönderen: Hintell - 20 Temmuz 2021, 19:29:56
Çok sorun olmaz nerede ektirdin
Başlık: Ynt: Ölen kökler
Gönderen: Umut Karaca - 20 Temmuz 2021, 19:42:11
Erbil’de ektim. Teşekkürler yanıtlarınız için, Umarım sorun olmaz, oradan saç çıkma ihtimali var mı sizce? O kadar şiddetli bir iltihaplanma olmadı aslına, ilaç etki etmiş olabilir mi?