Saç Ekimi Sonuçları

Saç dökülmesi nedenleri ve medikal tedaviler => Saç dökülmesi medikal tedavi hikayeleri => Konuyu başlatan: nickless - 26 Ağustos 2021, 08:44:36

Başlık: Garip bir durum...
Gönderen: nickless - 26 Ağustos 2021, 08:44:36
Arkadaşlar benim saçlarım nw2-3 arası gibi ama son günlerde aynada çok yakından baktığımda kısa, ince kıllar çıkmış şakaklarımda. Sanki gün geçtikçe daha da beliriyor gibi. Bu kılları kalınlaştırmak için kabak çekirdeği yağı, badem yağı gibi saç bakım yağları işe yarar mı? (biliyorum aga tedavisinde genelde yağlar işe yaramıyor ama ben çıkmış mevcut saçları kalınlaştırmak istiyorum.) garip olan bu kıllar normal saç çizgimin ilerisine doğru da çıkıyor. Bildiğiniz alna doğru. Sadece saç çizgimin çevresindeki saçlara bakım yapsam diğer öndeki kıllar da etkilenir mi? Sadece saç çizgisi çevresi kılları kalınlaştırmak için ne yapabilirim?
Başlık: Ynt: Garip bir durum...
Gönderen: emekli kel - 26 Ağustos 2021, 14:57:18
 onlar zor kalınlaşır dahada kalınlaşcağı varsa kendi kendine kalınlaşır 5 mg biotin dene istersen
Başlık: Ynt: Garip bir durum...
Gönderen: nickless - 26 Ağustos 2021, 17:24:31
onlar zor kalınlaşır dahada kalınlaşcağı varsa kendi kendine kalınlaşır 5 mg biotin dene istersen
hocam aslında gittiğim dermatolog da bana biotin verdi ama vücut kıllarını da kalınlaştırdığı için kullanamıyorum. Topikal olarak da hangi maddeyle iyi çözünür tam bilmiyorum sizce hangi maddeyle yapabilirim topikal biotin?
Başlık: Ynt: Garip bir durum...
Gönderen: emekli kel - 26 Ağustos 2021, 20:45:07
 spiroyu neyde cozuyorlarsa onda cozmen bir sakınca tasımaz herhalde.dermotologlar iğnesinide çakıyor kafaya diye biliyorum biotinin.losyonuda satılır piyasada