Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Alperen Özdemir - 26 Ağustos 2021, 21:57:49
-
merhaba arkadaşlar 3 hafta oldu doktor kinyas medikal park hastanesinde yaptırdım doktorum 5000 grafit dedi amma foto atıcam bu DNA 4000 bin grafit varmı bunlardan hariç 600 de sakaldan aldırdım amma bunların içinde 600 sakal grafiti yok
-
kardeşim böyle başlıkmı olur taze fırından çıktı der gibi
Gerçi greftler cidden fırına vermek üzere tepsilenmiş gibi görünüyor ;D
-
Konuyu yanlış açmışsın ekilen grefti bu fotoda belirlemek imkansız kabuk tutmuş saçın fotoğrafını atarsan daha seçilebilir.
-
Hepimiz vampiriz sayabiliriz aslında , hadi arkadaşlar bir el atın yardımcı olalım lütfen arkadaşa .
-
Hepimiz vampiriz sayabiliriz aslında , hadi arkadaşlar bir el atın yardımcı olalım lütfen arkadaşa .
:D :D
-
Hocam Ekim öncesi ve sonrası fotolarini eklermisiniz başlığıda düzeltin lütfen.
-
Ben saydım rahat 10 bin grafit var hocam resim at bakem bakalım hepsini ekmişlermi
-
Hastanede gazlı bez mi kalmamış ? Eğer hepsi bu fotoğrataki kadarsa bahsettiğiniz sayı yoktur diye tahmin ediyorum. Ekim yapılan yer ve donör bölgenin farklı açılardan fotoğrafını atarsanız daha iyi fikir verebilir ortalam sayı ve ekim kalitesiyle ilgili. Hayırlı olsun ekiminiz.
-
kardeşim böyle başlıkmı olur taze fırından çıktı der gibi
Gerçi greftler cidden fırına vermek üzere tepsilenmiş gibi görünüyor ;D
başlığı görünce benim de aklıma fırın geldi hemen :D
-
arkadaşımız suriyeli galiba zaten bildiğim kadarıyla dr kinyasta suriyeli ,arkadaşımız türkçesi iyi olmadığı için derdini tam anlatamamış hoş görmek lazımyalnız tepsideki greft yığınlarında o kadar greft yoktur diye tahmin ediyorum ,toplamda ayrı ayrı istiflenmiş 55 greft yığını var her bir istiflenmiş greft yığınında max bence 30 tane greft vardır ki bunuda 55 ile çarparsak ile 1650 eder yani arkadaş sormakta hakli bir tuhaflık var bu işte.