Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: WalterWhite - 06 Eylül 2021, 17:52:16

Başlık: Saç ekimi yapmadan önce PRP tedavisi yapılır mı?
Gönderen: WalterWhite - 06 Eylül 2021, 17:52:16
Arkadaşlar saç ekimi yapmadan sadece PRP tedavisi yapılır mı?
Başlık: Ynt: Saç ekimi yapmadan önce PRP tedavisi yapılır mı?
Gönderen: Heptwo - 06 Eylül 2021, 19:52:59
hem ekim öncesi hemde ekimden günler sonra yapılan prp nin hiç bir faydası olmaz,ekim günü ekim biter bitmez yapılan prpnin faydası olur ,insanlar bunu bir türlü öğrenemedi malesef.
Başlık: Ynt: Saç ekimi yapmadan önce PRP tedavisi yapılır mı?
Gönderen: WalterWhite - 06 Eylül 2021, 23:56:13
İnsanlara bu bilgiler vahiyle gelmiyor ki bilsinler. Kimin saçlarla ilgili bir sorunu varsa çözümü hakkında bilgileri anca o zaman öğrenebiliyor.
Başlık: Ynt: Saç ekimi yapmadan önce PRP tedavisi yapılır mı?
Gönderen: Darkness - 07 Eylül 2021, 01:38:24
prpnin asıl amacı yara iyileşmesini sağlamaktır .kişiden alınan kan santrfifüj edilir ve belli bir alana çöken trombositler enjektöre çekilerek çeşitli amaçlarla ilgili bölgelere enjekte edilir.trombositler bilindiği gibi yara iyileşmesinden sorumlu kan elemanlarıdır.bunun haricinde trombositlerden bir şey beklemek hayalcilik olur.heptwo arkadaşımızın dediği gibi ekimden hemen sonra yapılırsa hızlı bir yara iyileşmesi sağlar buda greftler için sağlıklı bir ortam yaratır.prpnin tüm espirisi bu.
Başlık: Ynt: Saç ekimi yapmadan önce PRP tedavisi yapılır mı?
Gönderen: nofear114 - 07 Eylül 2021, 13:09:56
Paranı boşuna harcama bence