Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: volkantr - 15 Eylül 2021, 23:11:44
-
Merhabalar saç ektireli 8 gün oldu kabuk dökülme başlamadı. Ekilen bölgede saç çıkmıyormuş gibi bir his var. Acaba ekim alanında bir problem var mı?
Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum
(https://i.ibb.co/HhZpJ1K/1631736332514.jpg)
-
Merhaba,
"Ekilen bölgelerde saç çıkmıyor gibi his" olmaz zaten. Kabuklarınız döküldüğünde ekilen saçlar gözükür. Sizin de ekim alanında bir gözükmüyor. Günlük yıkamalarınızı yaptığınızda kabuklar genelde dökülmez zaten. Kabuk dökümü zamanı saat yönünden farklı olarak parmak uçlarınızda hafif güç uygulayarak kabuk dökmeniz gerekli. Bunu da ekim yaptırdığınız merkezde anlatmış olmaları gerekli. Eğer kabuk dökümü işlemini merkezde yapmayacaksanız, nasıl kabukları dökebilirim diye mutlaka danışın derim.
-
Bilgi için teşekkür ederim.
-
ohoo daha ne hislere kapılıyor insan. sonuçta ilk defa tecrübe ettiğimiz bir şey. görüntü olarak bir problem görünmüyor kabuklar 2-3 güne gidici duruyor oradan sonra ekilenleri göreceksiniz hatta kabuklarla beraber giden saç telleri de oluyor ama kökleri içeride kalmış oluyor. ben ilk ektirdiğim zaman boş yere bir ton şeyi sıkıntı etmişim kendime rahat ol hocam sürece bırak kabuk dökümünden sonra normal hayatına saç ektirmemiş gibi devam et süreç kendi kendine devam etsin 6. ayda sonucu görürsün
-
Eyw. Malum değişik bir tecrübe benim için, Süreci Merak ediyorum ve hata yapıp tüm zahmetin boşa gitmesinden korkuyorum. Teşekkür ederim açıklama için
-
Selamlar yeni saç ekimi yaptırmışsınız bu şekilde konu açıp soru sormak yerine lütfen ilgili bölümü saç ekimi sonuçları bölümüne güzelce bir konu açıp öncesi sonrası resimlerinizi paylaşın merkezin adını yazarak konu açın bu şekilde paylaşım yapmayın hem sürecinizi takip eden bir çok kişi de tecrübelerinizden yararlanır.
Biz forumda genelde saç ekimini paylaşmıyor insanların saç ekimi sürecinde açtık onlara cevap vermeyiz
-
Forumda ki acemiğimi mazur görün.
Şuan Gün gün fotoğraf alıyorum 1 ayı doldurduktan sonra günlük süreci forumda ki arkadaşlarla paylaşmak için ayrı bir başlık açıp tüm süreci paylaşacağım.