Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: Erhan yuksek - 25 Ocak 2022, 14:12:00
-
Arkadaşlar merhaba,
Adım erhan 27 yaşındayım, uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyorum ve çok rahatsızdım bu durumdan ve saç ektirmeye karar verdim. Uzun araştırma sonucu bulduğum the hair ahmet tosun ve ekibine gitmeye karar verdim ve girdiğim ilk dakikadan beri herşeyden çok memnun kaldım çok iyi sonuçlar alacağımdan şüphem yok the hair ahmet tosun ve ekibine profesyonelliğinden ve dostça yaklaşımından dolayı kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Tüm süreci sizinle paylaşıyor olacağım, teşekkürler
-
5200 bu açıklığa çok geldi bana ama tecrübeli biri değilim yanlış yorum da yapmış olma ihtimalim var.
Forumda bu ekim merkezinin sonuçları varsa bakabilirsiniz.
Inşallah en güzel sonuçlara kavuşursunuz.
-
Ekiminiz hayırlı olsun. Genel bir seyrekleşme olduğu için aralara girilerek ekim yapılmış. Dökülme süreciniz devam ediyor, ekilenler çıkarken mevcut saçlarınızda kayıp yaşamamak için dht etkisini baskılayacak bir takviye almanızı öneririm.
-
hayırlı olsun greft sayısı biraz banada fazla geldi ama ekim planlaması ve sıklığı gayet yerinde olmuş umarım güzel sonuç alırsınız.
-
süreç nasıl gidiyor?