Saç Ekimi Sonuçları

Saç Dökülmesine Karşı İlaç Kullanımı => Finasterid ve Minoxidil Benzeri İlaçlarla İlgili Bilgiler ve Kullanıcı Deneyimleri => Konuyu başlatan: aerolips - 12 Mart 2022, 19:07:44

Başlık: Finasterid 4'e bölerek mi yoksa 5'e bölerek mi kullanılmalı?
Gönderen: aerolips - 12 Mart 2022, 19:07:44
Selamlar, proscar kullanmaya başladım bugün. Tüm hapları kırmak yerine sadece yutacağım hapı hap kırıcı ile 5'e bölmeye çalıştım ama hap küçük olduğu için zorlandım. 4'e bölerek kullanmalı mıyım yoksa başka bir yöntem var mı? 4'e bölerek kullansam ilacın etkisi vs. azalır mı ne olur?
Başlık: Ynt: Finasterid 4'e bölerek mi yoksa 5'e bölerek mi kullanılmalı?
Gönderen: zweig - 12 Mart 2022, 19:12:02
Dostum sorun yok. 4'e bölerek kullanmak daha evla olabilir. 5'e bolmek gerçekten zor çünkü. Ben 4'e bölüyorum.

Küçük dozlarda araştırma yapıldığında şuan kaç mg olduğunu hatırlamıyorum ama çok küçük dozda Finasterid bile 1 mgnin yaptığı etkiyi yaptığını okumuştum. Link isteyen özelden yazsın.

Sonuç olarak ilacın etkisi azalmaz 👍
Başlık: Ynt: Finasterid 4'e bölerek mi yoksa 5'e bölerek mi kullanılmalı?
Gönderen: aerolips - 12 Mart 2022, 19:14:47
Hocam teşekkürler. Aynı etkiyi verecekse 4'e bölüp kullanacağım bundan sonra.