Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: HTK - 23 Eylül 2022, 16:02:27
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Dün Medeks'te revize ekimi yapıldı. Önceki süreçte 4800 greft ekilmiş ve sol bölgede enfeksiyon oluşmuştu. Konuma bakabilirsiniz. Bu ekimde revize, tepe ve genel sıklaştırma yapıldı ayrıca ön çizgi düzeltildi.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bir de 6 aydır finasteride kullanmama rağmen saç tellerim inceldi sanki tam tersi bir etki beklerken. Önerdiğiniz tedavi yöntemleri varsa lütfen paylaşın :)
-
aynı bölgede tekrar bir sıkıntı olmuş sanki .ilginç gerçekten o bölgenin sorunu ne ki.
-
Hayırlı olsun umarım bu kes her şey istediğiniz gibi olur ,aslında ilk ekim sonucuda güzel olmuş o sorunlu alan işi bozmuş biraz Bu arada medeks bu ekim için extra bir ücret aldımı .
-
Arkadaşlar o bölgede ufak bir iltihap oldu ama ilk ekimdeki gibi devasa değildi ve sonrasında kabarma da olmadı. Bu süreçte moralim bozuk olduğu için foruma bakmak bile istemedim. Kabuk dökümü oldu ve ekim bölgesi seyrek duruyor. Mevcut saçlar ne zaman çıkmaya başlar tahmini? Fotoğraf da paylaşıcam. Bir de bazı yerler uzadı bazı yerler diken gibi duruyor hala. Normal bir durum mu?
Ekstra ücret konusunda revize için ücret alınmadı ama tepe bölgesini sıklaştırmak için az bir miktar ücret ödedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
-
Hayırlı olaun saç ekimin öncesi sonrası resimleri ekleyin konuya lütfen düzgün bir konu hazırlayın
-
Konu yarım yamalak açılmış bu bölümde detaylı konu açıp paylaşmanız gerek diğer konular gibi