Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Terrablue - 14 Kasım 2022, 21:41:39
-
Arkadaşlar merhaba.
Fue yöntemi ile saç ekimi yaptırdım. Bugün 24. Gündeyim. Kabuk dökümünden sonra şok dökülmem başladı galiba, günde 1 defa saçımı yıkıyorum. Saç ekim merkezinin vermiş olduğu şampuanı kullanıyorum. Artı günde 1 tablet de biotin almaktayım. Bugün yıkarken biraz masajı uzun mu tuttum yoksa sert mi davrandım tam kestiremiyorum ama resimde işaretlediğim nokta kanadı. Tek gözenek. Sivilce falanda yok. Endişelenecek bir durum mudur bu? Yapabileceğim önerileriniz var mıdır? Ayrıca bu forumu da şimdi keşfettim, tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Üstadlarımın değerli yorumlarını bekliyorum.
-
Muhtemelen 1 greftini kaybetmişsin hocam 24 günde aslında tutunması lazımdı muhtemelen küçük bir bölgesel enfeksiyondan dolayı oranın tutunması gecikmiş. Bence problem değil canını sıkma.
-
İşaretlediğim kanamalı yerde kıl var ama 🤷♂️ Bilemedim şimdi. Sağlık olsun, ne yapalım. 🙂
Günde 1 defa yıkamak fazla mı acaba, ne dersiniz?
-
İşaretlediğim kanamalı yerde kıl var ama 🤷♂️ Bilemedim şimdi. Sağlık olsun, ne yapalım. 🙂
Günde 1 defa yıkamak fazla mı acaba, ne dersiniz?
günde 1 defa fazla bence iki üç günde bir yıkamak en doğrusu ,aşırı yağlanıyor dersen şampuansız olarak sadece su ile yıka sonra havlu iler durula malum şampuanlardaki kimyasallar zararlı ve bunlara kafa derisini çok maruz bırakmamak lazım.
-
Affınıza sığınıyorum ben yanlış biliyormuşum 🙄
Dediğim gibi hergün 1 defa yıkıyorum ki gözenekler falan açılsın diye.. Sizin dediğiniz gibi birkaç günde bir yıkayacağım inşaAllah. Yıkarken masajın şiddetini biraz artırdığım için olabilir mi bu kanama? Birde günlük masaj konusunda görüşlerinizi merak ederim.
-
Bir sorun yok hocam saç ekim konusu açmalısınız ama ekim yaptırıp sadece soru sormak için ğaylaşım olmaz insanlarda sizin deneyimlerinizi takip etsin saç ektirecek insanlara siz de destek olun