Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: cancancelik - 08 Aralık 2022, 15:01:10
-
Merhabalar, yakın tarihte saç ekimi işlemi araştırmaya başladım. Ashmed, Hakan Doğanay ve Ali Şahan ile görüşme yaptım. Hakan Doğanay saç ekimi için çok uygun olmadığımı söyledi. Bu siteye de danışmak istedim. Çok faydalandım ve güvenilir bilgiler buldum. Sizce ne yapmalıyım. Ashmed benim için biraz pahalı bir seçenek ama eğer diğer seçeneklerden dramatik bir farkı varsa bir şekilde bulurum diye düşünüyorum.
-
kuru hali de bu
-
saçlarını güçlendirmelisin önce bu şekilde ekim olursa var olan saçlarının dökülmesi hızlanır
ha yok ben kullanmam güçlendirecek ürün dersen de
2 ekim planlaman gerek
öncelik olarak bu alan
donör güçlü bir donör gibi durmuyor donör saçların arka bölümdeiyi ama sıklık anlamında biraz zayıf gibi yanlar da çok zayıf o yüzden adım adım ilerlenlen meli
bütçen nedir?
-
Güçlendirici olarak proscar (parçalayarak) ve minoxil kullanmaya başladım. Bütçem maks 70 bin olabilir ama 50 60 civarı olsun istiyorum. Peki yaza kadar bu veya sizin önereceğiniz güçlendiricilerle sonuç alıp Ekim aşamasına geçebilir miyim?
-
asmed ile konus bütçe 70 kurtarmıyor ama ekip olarak uygun olabilir biraz daha artırırsan
dr serkan aygın
dr hakan doğanay asuman hahir
bu ekimlere de bak