Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Merkezleri => Saç Ekim Merkezleriyle İlgili Öneriler Ve Görüşler => Konuyu başlatan: Ahmet Turan - 11 Mayıs 2023, 15:45:43
-
Merhabalar;
Saç ekimi yaptırmak istiyorum fakat ekim merkezi olarak Akl, Asmed, Estetikinternational olarak bu üçü arasında kararsız kaldım. Bilgi, tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hayırlı günler herkese.
-
imkan varsa asmed. orta bütçeniz varsa akl
-
Teşekkürler tavsiyen için. : :D
-
asmed ya da akl imkanına göre ama saçlarını da paylaşmalısın
-
Saçlarımı ekledim.
-
Açık alan çok geniş 1 ekimle kapanmaz bu alan hocam donör de öok güçlü durmuyor 2 ekime ihtiyacınız var
-
haklısınız tek ekimde kapanmaz artık hayırlısı bakalım 1. ekimi yaptırınca paylaşırım burdan. Yardımlarınız için teşekkürler.
-
haklısınız tek ekimde kapanmaz artık hayırlısı bakalım 1. ekimi yaptırınca paylaşırım burdan. Yardımlarınız için teşekkürler.
Kime karar verdiniz?