Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: Mustafa Cantürk Kocaayaz - 21 Aralık 2023, 13:10:55
-
Bugün Ekimin 15. günü ekim sürecini elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Siz değerli arkadaşlarım saç çizgisi, sürecin gidişatı ve önerileriniz için yorum yaparsanız çok memnun olurum. Yorumlarınız benim için önemli.
06.12.2023 tarihinde Esteworld saç ekim merkezinde saat 14.00 da kan tahlillerim yapıldı ve damar yolum açıldı.Saçlı halim ve Saç traşı olduktan sonraki halim fotoğraflandı. Saat 15.00 gibi operasyon odasına geçtim. Kanal açma işlemini Faruk hoca bizzat kendi yaptı daha sonrasındaki işlemler ekibi tarafından gerçekleştirildi. Toplam 7.30 saatin sonunda 3800 greftlik ekim bitti ve PRP yapıldı. İşlem sonrasında teşekkür edip dinlenmek üzere ayırttığım hotele gittim. Gece ağrısız geçti. Ertesi gün sabah 9 da yıkama amaçlı tekrar gittim işlem sonrası her saat başı kafama buz uygulamam ve verilen ilaçları düzenli kullanmam gerektiği söylendi. 10 günün sonunda yıkama için gitmem gerekiyormuş. İş dolayısıyla 11. gün gidebildim. Yıkama öncesi ve sonrası fotoğraflarınıda aşağıda paylaşacağım. Doktorum İşlem sonrasında kullanmak üzere 6 aylık kendi ürünleri olan seti önerdi. Fiyatı fazla olduğu için almak istemedim. Eczaneden alabileceğim Alternatif ürün rica ettim. Minoxil %5 losyon sprey(6 ay boyunca 5 fıs) Xpecia tablet(günde 1 kere 3 ay boyunca) önerildi. Ürünlerin yan etkileri var dökülme yapacak diye çekiniyorum açıkçası. 1 ayın sonunda Saç lazer tedavisi yapılacak. Zaman geçtikçe süreç hakkında bilgilendirmeye devam edeceğim.
-
Ekim öncesi saçlarım.
-
Saç ekimi sonrası 1.gün.
-
Saç ekiminden sonra en üstteki resim 4.gün ortadaki 3.gün en alttaki resim 2. güne aittir.
-
Ekim sonrası 6.gün
-
Yıkama öncesi ve sonrası.(İş dolayısı nedeniyle 11.günde yıkama işlemi gerçekleşmiştir.)
-
Ekim sonrası 15.gün
-
21.gün. Saçlarda 3-4 gündür dökülme var.
-
27. Gün dökülme iyice hızlandı.
-
Sayın @Hintell ve değerli arkadaşlar elimden geldiğince paylaşım yapıp bilgilendirmeye çalışıyorum. Sizlerde değerli yorumlarınızı, gidişat hakkında ve tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen.
-
selamlar ne kadar araştırıp karar verdin saç ekimine ? bilmiyorum ama araştırdığını seçimden pek düşünmüyorum.
açık alan geniş ekilen saç çok sık değil bir ekime daha ihtiyaç duyarsın ön çizgi fena değil sorun yok ama daha iyi bir çizgi de olabilir
saç ekimin genel olarak temiz ve güzel umarım saç yönleri de güzel olmuştur ama bir tık dik gibi duruyor
inşallah güzel sonuç alırsın kardeşim hayırlı olsun
-
Çok teşekkür ederim abi, biraz hızlı bir karar oldu. Saçımın son hali beni tatmin ederse ektirmeyi düşünmüyorum memnun kalmazsam Ekonomik durumuma göre 2. defa ektiririm ve ozaman sizden muhakkak bilgi alacağım. Formu son zamanda buldum.Böyle bir platform oluşturup bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Son olarak doktorum Minoxil %5 losyon sprey ve Xpecia tablet önerdi. Bıraktıktan sonra dökülme olduğunu okudum ve tedirgin oldum. Sizce ne yapmalıyım?
-
doktor önerisine pek karışmam doğru olmaz ama ben finasterid kullanırdım minoxile bulaşmam
tabi kendi tercihim bu
-
Fikrinizi merak etmiştim. Cevabınız için teşekkür ederim 🙏.
-
yıkamalar esnasında dökülme oldumu hocam 10 . gün resimlerinde orta alan biraz seyrelmiş görünüyor yada resimde öyle görünüyor.
-
Yıkama esnasında muhakkak dökülen olmuştur fakat miktarın yüksek olduğunu sanmıyorum.Normal dökülme 15. günden itibaren başladı 20. günden sonra giderek arttı.