Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: yigitozkan - 28 Ocak 2024, 20:46:03
-
Herkese Merhabalar ,
Öncelikle karar vermemdeki zorlu sürecimde destek olan değerli Hintell ve özelden görüştüğüm arkadaşlara teşekkür ederim destekleri çok oldu. Başka bir yer ile anlaşmama rağmen forumu keşfetmem sonucunda incelediğim ekimler ile sizlerinde tahmin edeceği birkaç yer belirleyip sürecin sonunda sağlamış olduğu güven ve rahatlatıcı tavırları sonucunda Ahmet hocada karar kıldım. Mevcutta hatrı sayılır seviyede saçımda olduğu için çok panik halindeydim ama sağolsun çok destek oldu içinde bulunduğum psikolojiyi çok iyi anlayan biri operasyonsan önce çok rahat gözükmeye çalışsam da rol yaptığımın farkına varıp seni şuan operasyon odasına almayacağım rahat tavırların aldatıcı çok gerginsin önce rahatlaman lazım sorularını yanıtlamam korkunu yenmemiz lazım diyerek 8 de başlayacağımız operasyona sanırım 09.30 gibi başladık bu bile çok özel bir hareketti benim için. Saçlarım kazındı Ahmet hoca , bütün ekip , ailem , aşağıda bıraktığım eski resimlerime göre ön çizgiyi belirledi akabinde Ahmet hoca ölçülere göre son çizgiyi çizip planlamayı bitirdi şakalaşarak geçen bir zamandı , akabinde yaklaşık 9 saat süren bir operasyon başladı. Cansu Hanım graftler için kök alımını yaptı öğle arasına girdik , sonrasında Ahmet hoca geldi kanallarımın açılımını bizzat tek başına kendisi yaptı devamında Sadrettin Bey ve Beyza Hanım kökleri yerleştirdiler. Ahmet hoca tüm süreçte sık sık başımda durdu. Espirilerin havada uçuştuğu gülüp kahkahalar attığımız müzik dinlediğimiz bol bol konuşup goy goy yaptığımız 9 saatlik süreci bitirdik. Ekibin uyumu mükemmeldi hepsi birbiri ile uzun yıllardır çalışıyorlarmış zaten bu da samimiyete ve kordinasyon başarısına net yansıyor çok uyumlular. Saçıma aşık yaşayan biri olarak benim için bu kadar zor bir anı iyi ki diyerek geçirmemi sağladılar bu yüzden ekibe bol bol teşekkürlerimi iletiyorum.
Geceyi sorunsuz geçirdim pek ağrım olmadı ama ekiptekilerde ağrı eşiğimin yüksek olduğunu çok sorun yaşamayacağımı söylemişlerdi pek canım yanmadı sadece huzursuz uyudum dikkat edeceğim birşey olmasın vs diye hiç ağrı kesici kullanmadım.
27.01.2024 operasyonun ertesi günü ilk yıkamam yapıldı Nihal Hanım yapmam gerekenleri anlattı bandajlarımı açtı bu kısımda acı hissettim ;D ödemli bölge gazlı beze biraz yapışıyor tabi dikkatli bir şekilde çıkardı yıkama ile çok rahatladım Ahmet hoca kontrollerimi yaptı herşeyin düzgün olduğunu iletti. Şuan 2. günüm ağrım sızım yok çok rahat geçiriyorum korkulacak birşey yokmuş 10. güne kadar evde dinleniyorum.
Yıkama ile alakalı resimleride donör bölge ile ekleyeceğim.
Aşağıda eski halim , dökülme sonrası halim ve operasyon resimlerini iletiyorum değerli yorumalarınızı beklerim :)
-
Hayırlı olsun hocam, ekim çok güzel gözüküyor
-
Hayırlı olsun sık bir Ekim olmuş. Sürecin sonunda inşallah hayal ettiğin saçlara kavuşursun.
-
Hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi olur.
-
Çok teşekkür ederim herkese umarım sonuçlarda güzel olur
-
Herkese tekrar merhaba,
10. günü bitirdik kabuk dökme işlemim yapıldı , kabuklar çok iyi kuruduğu için kolayca temizlendiler ilk görüntü güzel duruyor donör alanda özellikle arka kısımda belirginlik kalmadı hiç yara izim yada eşitsizlik yok gibi çoğu insan saç ekiminden çok askere mi gittin diyor buda hoşuma gidiyor açıkcası sizlerin de yorumu önemli tabiki
Ahmet hoca ile konuştuktan sonra Mossi markasının vitamin setini aldım (xpecia muadili) forumda kullanan memnun kalan çok arkadaş vardı.
Pek istemiyordum ama garanti olması için 1/4 proscar kullanımına başladım. 20. gün sonrasında kullanmak için Mossi ozon yağını da ekledim coraspirin 100mg kullanmaya devam ediyorum sanırım bir eksiğim kalmadı.
-
gayet güzel görünüyor kardeşim umarım güzel sonuç alırsın ama yalnız proscar içine sinmiyorsa bence hiç kullanma ,bu tarz ilaçları kullanırken rahat olmak lazım yoksa etkilenirsin.
-
Hayırlı olsun ekimin , güzel görünüyor sonucu da iyi olur inşallah
-
gayet güzel görünüyor kardeşim umarım güzel sonuç alırsın ama yalnız proscar içine sinmiyorsa bence hiç kullanma ,bu tarz ilaçları kullanırken rahat olmak lazım yoksa etkilenirsin.
Çok teşekkür ederim umarım iyi sonuç alırım, ilacı çok araştırdım ve sürecimin olumlu ilerlemesine katkı sağlayabilmesi için kendi elimden geleni yapmak istiyorum ekim işlemi 1 gün ama bize düşen kısım 12 ay o yüzden yan etkilerine takılmıyorum birçok kullanıyor sonuçta
-
Kabuk sonrası görüntünüz gayet güzel hayırlı olsun temiz ve kaliteli bir saç ekimi
-
Hayırlı olsun ekimin , güzel görünüyor sonucu da iyi olur inşallah
Teşekkür ederim 25 günlük süreci bitirdik çok hafif bir çok dökülme var ama bahsedilen gibi yoğun değil benim tarafımdan yapılabilecek en iyi sonuç için çabalıyorum
-
Kabuk sonrası görüntünüz gayet güzel hayırlı olsun temiz ve kaliteli bir saç ekimi
Çok teşekkür ederim Hintell sayenizde diyebilirim sen ol diğer birçok arkadaş olsun çok destek ve yardımcı oldunuz ne kadar teşekkür etsem azdır 25 günü devirdik şuan için mutluyum 5 gün sonra ilk ay resimlerimi ekleyeceğim yorumlarını bekliyorum tabii :)
-
Herkese Merhabalar ,
Resimlerimi toparlayıp güncel durumu paylaşmak istedim 37. günü bitirdim 20. günümde şok dökülmem başladı çok uğraştım vitaminler proteinler ozon yağı masaj vs ama olmuyor bir şekilde dökülüyor :D
30. Günüm yani 1 aylık resimlerimi paylaşıyorum bana çok fazla gibi gelse de çevreme göre çok hafif bir şok dökülme yaşıyormuşum yarın öğlen gibi 38. gün fotolarımı ekleyeceğim şuan attıklarım 30 günlük ve yoğun ışık altında çekimler
-
Herkese Merhaba,
40. günümdeki güncel halimi paylaşıyorum.
Kullandıklarım Coraspirin , 1/4 Proscar , Günde 3 adet Mossi Vitamin , Mossi Şampuan , Mossi Ozon Yağı
Spor yaptığım için 30. gün ile birlikte spora döndüğümden yüksek miktarda protein alımım ve gerekli amino asit takviyelerim var.
20. gün başlayan şok dökülmem 30. günde hızlandı ve son 4 gündür çok aşırı azaldı umarım bitmiştir ama süreç olarak da artık bitmesi gerekiyor sanırım 45 günde tamamlanıyor diye biliyorum çok az kayıpla kurtardım gibi bu yüzümü güldürüyor haftasonu 2. Prp'mi yaptıracağım elimden gelen maksimum şekilde desteklemeye çalışıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
-
maşallah çok güzel bir ekim olmuş
takviyelerin süper
şok dökülmende gayet normal rahat olabilirsin
-
maşallah çok güzel bir ekim olmuş
takviyelerin süper
şok dökülmende gayet normal rahat olabilirsin
Çok teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım saçlarım sarı diye seyreklik durmasından korkuyorum bir tık ama , yoğun bir ekim olduğunu söylüyorlar normalde orta kısımlardaki mevcut saçlarımda biraz seyrelmiş gibi çıkıyor ekim sonrasında
-
Son durum nedir hocam?
-
Sonuç paylaşımı olmamış merak ettik
-
Tekrardan Merhaba Herkese,
Sürecimde 6 ayı doldurdum bir süredir giremedim o yüzden toplu aşama aşama resimleri paylaşacağım.
Şuan için süreç iyi gidiyor 2 ay kadar önden ilerlediğim söyleniyor bu yönden çok memnunum Ahmet Hocam hem çizgi olarak hem şekil olarak dökülmeden önceki halime kavuşturmuş oldu ki daha gelişim devam edecektir çevremde çok yoğun çok dolu yorumları olsa da ben daha da yoğunlaşmasını bekliyorum açıkçası.
4. ayda sürecim çok hızlı gittiğinden Proscar'ı bıraktım fiziken bilmiyorum ama psikolojik olarak etkiliyordu beni ve aktif sporla uğraştığımdan gelişim sürecim çok yavaşlamıştı bıraktıktan 10 gün sonra çok hafif olan yan etkilerinden eser kalmadı kullanmak isteyenlere bu şekilde bilgi verebilirim. Şuan için vitaminlerimle devam ediyorum sıcağa maruz bırakmadan bazen fönde çekiyorum. (tarakla hırpalayarak değil doğal dağınık tutarak) Sadece saçların telleri ince genel saç yapımda ince olduğundan kırılmasından çekiniyorum.
2.5 Ay 3.Ay 5. ve 6. Ay sonuçlarını altta paylaşıyorum
-
epey saç çıkmış sıklık falan on numara |-nazarboncugu-| yalnız saçların zamanla biraz daha doğal hale gelir henüz yeni olduğu için sert ve kıvırcık oluyor.
-
Maşallah güzrl devam etmiş sürecin seni böyle yakışıklı görmek bizleri mutlu etti süreci yarıladın daha da gelişecek saçların çok daha güzel olacak inşallah
-
epey saç çıkmış sıklık falan on numara |-nazarboncugu-| yalnız saçların zamanla biraz daha doğal hale gelir henüz yeni olduğu için sert ve kıvırcık oluyor.
Çok teşekkürler şuan biraz kıvır kıvır evet ama elimle bile rahat şekil verebiliyorum rüzgarda bozulmuyor falan memnunum yeterince bazen daha sık olabilirmiydi diyorum ama daha sürecin yarında bu doluluk ve uzunluk fazlasıyla iyi geliyor :)
-
Maşallah güzrl devam etmiş sürecin seni böyle yakışıklı görmek bizleri mutlu etti süreci yarıladın daha da gelişecek saçların çok daha güzel olacak inşallah
Çok teşekkür ederim belkide en büyük teşekkürü sana etmeliyim Ahmet Hoca tavsiye edebileceğin yerlerden biri olduğunu söylemiştin. İyi bir planlama iyi bir ekim sonrasında iyi bir bakım ile tarak kullanmadan dışarı çıkabiliyorum bol bol resim çekilebiliyorum aynaya bakabiliyorum :) |-nazarboncugu-|
-
maşallah çok güzel olmuş allah nazarlardan saklasın |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
-
Offfff mükemmel olmuş. Ön hat çizgisi mükemmel. İlk sayfaya bakmasam ekim olduğunu anlamam. Güzel günlerde tara
-
Güzel bir sonuç maşallah. Merak ettiğim bir durum var hafif sarışınmışsınız saçlarınızda koyulaşma olmuş sanki :) Ben de turuncu saçlı olduğum için soruyorum, ekilen saçlar çıkarken koyulaşma olması normal deniliyor, ilaçların da etkisiyle sac rengi kapanıyormuş. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
çok güzel olmuş, bence saçlarını 3. ayındaki haliyle kullan, çok yakışmış o hali ve neredeyse ekilenlerin tamamı çıkmış. gerçekten nazar boncuğu bırakmalık. 🧿
-
mükemmel olmuş. çok sık ve doğal ekim olmuş
-
Çok güzel bir sonuç maşallah
-
Çok teşekkür ederim belkide en büyük teşekkürü sana etmeliyim Ahmet Hoca tavsiye edebileceğin yerlerden biri olduğunu söylemiştin. İyi bir planlama iyi bir ekim sonrasında iyi bir bakım ile tarak kullanmadan dışarı çıkabiliyorum bol bol resim çekilebiliyorum aynaya bakabiliyorum :) |-nazarboncugu-|
eyvallah kardeşim bunu duymak beni mutlu ettii bu kadar güzel sonuç almanda ayrıca mutlu ettti :)
-
Proscarı bıraktıktan sonra dökülme oldu mu? Bende kullanıp kullanmamakta kararsızım
-
Evet
-
hocam son durum nedir
-
Şahane bir sonuç. ekimden sonra saçlarda dökülme oldu mu acaba?
-
Proscarı bıraktıktan sonra dökülme oldu mu? Bende kullanıp kullanmamakta kararsızım
Proscarı bıraktıktan sonra ciddi bir enerji artışım oldu libidosal anlamda söylemiyorum bunu genel bir güç gibi düşünebilirsin 7 yaşından beri profesyonel sporla uğraşan biri olarak çok net hissettim 2 hafta sonrasında çok hafif saç kurutma havlu gibi yada tarama gibi noktalarda 3/5 tel geliyor ki buda sanırım çok normal dozunu düzgün ayarladıktan sonra bence kullanılabilir kişisel fikrim
-
hocam son durum nedir
resimleri ayarladım bugün yarın 8. 9. ay sonuçlarını atıyorum
-
Şahane bir sonuç. ekimden sonra saçlarda dökülme oldu mu acaba?
Pek olmadı yani havlu ile kuruluyorum saçımda ciddi uzunlukta 3/5 tel kopabiliyor o anlarda ama dökülme diye adlandırılmıyor sanırım bu kopmalar herhangi riskli veya endişe ettiren bir durumum yok
-
Mükemmel bir sonuç. Güzel günlerde tara saçlarını reis
-
Merakla bekliyoruz son halini :)
-
resimleri ayarladım bugün yarın 8. 9. ay sonuçlarını atıyorum
Bekliyoruz :)
-
resimleri ayarladım bugün yarın 8. 9. ay sonuçlarını atıyorum
bende merak ettim son halini
-
son hali var mıdır?
-
Mükemmel olmuş saçlar. Maşallah. Allah nazarlardan saklasın
-
Bir güncelleme gelir mi acaba?
-
Son hali bile aşırı mükemmel ama son bir güncellemeye de hayır demeyiz :)
-
Sık, doğal dolaysıyla çok başarılı bir ekim. Güzel günlerde tara saçlarını
-
Tekrardan Merhaba Herkese,
Sürecimde 6 ayı doldurdum bir süredir giremedim o yüzden toplu aşama aşama resimleri paylaşacağım.
Şuan için süreç iyi gidiyor 2 ay kadar önden ilerlediğim söyleniyor bu yönden çok memnunum Ahmet Hocam hem çizgi olarak hem şekil olarak dökülmeden önceki halime kavuşturmuş oldu ki daha gelişim devam edecektir çevremde çok yoğun çok dolu yorumları olsa da ben daha da yoğunlaşmasını bekliyorum açıkçası.
4. ayda sürecim çok hızlı gittiğinden Proscar'ı bıraktım fiziken bilmiyorum ama psikolojik olarak etkiliyordu beni ve aktif sporla uğraştığımdan gelişim sürecim çok yavaşlamıştı bıraktıktan 10 gün sonra çok hafif olan yan etkilerinden eser kalmadı kullanmak isteyenlere bu şekilde bilgi verebilirim. Şuan için vitaminlerimle devam ediyorum sıcağa maruz bırakmadan bazen fönde çekiyorum. (tarakla hırpalayarak değil doğal dağınık tutarak) Sadece saçların telleri ince genel saç yapımda ince olduğundan kırılmasından çekiniyorum.
2.5 Ay 3.Ay 5. ve 6. Ay sonuçlarını altta paylaşıyorum
6 ayda bu kadar olduysa, daha fazla gelişmese de olur. Çok iyi olmuş saçlar
-
Bir düncelleme gelir mi acaba?
-
Çok güzel bir sonuç
-
Sık, doğal dolaysıyla çok başarılı bir ekim. Güzel günlerde tara saçlarını
Çok teşekkürler güzel bir sonuç oldu çok şükür
-
Çok güzel bir sonuç
Teşekkür ederim özgüvenim yerine geldi çok memnunum
-
Son güncel durum olarak uzun zamandır giremedim bir şirket değişikliği ve yoğunluğum oldu.
6. Ay fotolarına ek olarak gürleşme olmadı ama saçlar oturdu diyebilirim aslında 6. 7. ayda sürecim tamamlandı gibi oldu.
aşağıda 12. ay resimlerini ekliyorum süreç kendi adıma çok iyi sonuçlandı aynaya bakmak resim çekilmek artık çok keyifli saç durumunu kafasına takan , bundan dolayı özgüveni düşen , mutsuz olan herkese tavsiye ederim korkmayın ağrısı sızısından kendinizi doğru bir ekibe emanet edin ve arkanıza yaslanın :) :)
-
Efsane olmuş saçlar. Allah nazarlardan saklasın
-
Son güncel durum olarak uzun zamandır giremedim bir şirket değişikliği ve yoğunluğum oldu.
6. Ay fotolarına ek olarak gürleşme olmadı ama saçlar oturdu diyebilirim aslında 6. 7. ayda sürecim tamamlandı gibi oldu.
aşağıda 12. ay resimlerini ekliyorum süreç kendi adıma çok iyi sonuçlandı aynaya bakmak resim çekilmek artık çok keyifli saç durumunu kafasına takan , bundan dolayı özgüveni düşen , mutsuz olan herkese tavsiye ederim korkmayın ağrısı sızısından kendinizi doğru bir ekibe emanet edin ve arkanıza yaslanın :) :)
Hocam masallah cok guzel olmus. 12 aylik surecte kac PRP yaptirdin ve kac ay takviye ilac kullandin?
-
Efsane olmuş saçlar. Allah nazarlardan saklasın
Çok teşekkürler iyiki dediğim bir süreç oldu Ahmet hocam ve ekip sağolsun saç değil mutluluk ektiler ;D ;D
-
Hocam masallah cok guzel olmus. 12 aylik surecte kac PRP yaptirdin ve kac ay takviye ilac kullandin?
Çok teşekkürler :) 4 ay proscar 1/4 mossi vitamin , mossi ozon yağı (20. gün sonrası 1 ay) coraspirin 6 ay mossi şampuan vs aslında standart ürünleri kullandım ekstra birşey yapmadım ama sürecim çok hızlı gelişti.
-
Çok teşekkürler :) 4 ay proscar 1/4 mossi vitamin , mossi ozon yağı (20. gün sonrası 1 ay) coraspirin 6 ay mossi şampuan vs aslında standart ürünleri kullandım ekstra birşey yapmadım ama sürecim çok hızlı gelişti.
Mossi grubu bir öneri almadım ben Ahmet beyden. Ben PRP basladim, xpecia tablet ve ocian capillus vitamin aliyorum. birde coraspirin.
-
Harika bir sonuc cıkmıs senın adına cok mutlu oldum. Özgüven yerine gelmistir artık :) darısı bizim basımıza ;)
-
Mossi grubu bir öneri almadım ben Ahmet beyden. Ben PRP basladim, xpecia tablet ve ocian capillus vitamin aliyorum. birde coraspirin.
Bana da doğrudan tavsiye etmedi xpecia veya bunu kullanabilirsin dedi bende hepsini bir noktadan topladım Ahmet Hoca'da indirimli oluyordu memnunda kaldım heralde etkisi olmuştur.
-
Harika bir sonuc cıkmıs senın adına cok mutlu oldum. Özgüven yerine gelmistir artık :) darısı bizim basımıza ;)
Çok teşekkür ederim , Özgüven ne kelime eskiden fotograflardan kaçarken şimdiden galerimde yer kalmadı :) şaka maka bir yana güzel bir süreç oldu darısı hepinizin başına inşallah yakın zamanda çelenk yaptırıp Ahmet Hocayı ziyarete gideceğim ;D ;D
-
Çok teşekkür ederim , Özgüven ne kelime eskiden fotograflardan kaçarken şimdiden galerimde yer kalmadı :) şaka maka bir yana güzel bir süreç oldu darısı hepinizin başına inşallah yakın zamanda çelenk yaptırıp Ahmet Hocayı ziyarete gideceğim ;D ;D
maşallah diyelim cidden çok güzel olmuş.
-
Bu nasıl mükemmel bir sonuç Maşallah Güzel günlerde tara saçları reis
-
Çok başarılı bir ekim. Mükemmel bir sonuç.
-
Forum en iyi sonuçlarından biri olsa gerek. Öncesi resme bakmasam asla ekim yapılmış bu kafaya demem. Güzel günlerde tara başkan. Mükemmel olmuş saçlar
-
Forum en iyi sonuçlarından biri olsa gerek. Öncesi resme bakmasam asla ekim yapılmış bu kafaya demem. Güzel günlerde tara başkan. Mükemmel olmuş saçlar
Katılıyorum. İnanılmaz güzel olmuş saçlar
-
Reis senin çıkışlar ne zaman başladı? Kaçıncı aydan sonra?
-
Reis senin çıkışlar ne zaman başladı? Kaçıncı aydan sonra?
Benim de merak ettiğim bir konu
-
Çıkışlar kişiden kişiye değişir. Benim mesela 3.aydan sonra hareketlenmeye başladı. Ama bu forumda ilk 6-7 ay pek gelişme olmayıp, 6-7.aydan sonra inanılmaz değişim olan sonuçlar var.
-
İnanılmaz güzel bir sonuç
-
Çıkışlar kişiden kişiye değişir. Benim mesela 3.aydan sonra hareketlenmeye başladı. Ama bu forumda ilk 6-7 ay pek gelişme olmayıp, 6-7.aydan sonra inanılmaz değişim olan sonuçlar var.
Böyle bir sonuç olsun da, isterse 8.aydan çıkmaya başlasın :)
-
Böyle bir sonuç olsun da, isterse 8.aydan çıkmaya başlasın :)
Doğru diyorsun reis de, o 8 ayda insan kafayı yer :)
-
İnanılmaz güzel bir sonuç Allah nazarlardan saklasın
-
Aşırı doğal durmuş, çok iyi duruyor gerçekten başarılı bir sonuç 🧿 Çok beğendim
-
Ahmet tosun Türkiyenin en kaliteli en uygun fiyatlı saç ekimcilerinden manyak sonuç olmuş maşallah
-
Çok başarılı sonuç
-
Ahmet tosun Türkiyenin en kaliteli en uygun fiyatlı saç ekimcilerinden manyak sonuç olmuş maşallah
Kesinlikle en iyilerinden biri
-
Son güncel durum olarak uzun zamandır giremedim bir şirket değişikliği ve yoğunluğum oldu.
6. Ay fotolarına ek olarak gürleşme olmadı ama saçlar oturdu diyebilirim aslında 6. 7. ayda sürecim tamamlandı gibi oldu.
aşağıda 12. ay resimlerini ekliyorum süreç kendi adıma çok iyi sonuçlandı aynaya bakmak resim çekilmek artık çok keyifli saç durumunu kafasına takan , bundan dolayı özgüveni düşen , mutsuz olan herkese tavsiye ederim korkmayın ağrısı sızısından kendinizi doğru bir ekibe emanet edin ve arkanıza yaslanın :) :)
Çok iyi bir sonuç
-
Çok başarılı bir ekim
-
Ahmet tosun Türkiyenin en kaliteli en uygun fiyatlı saç ekimcilerinden manyak sonuç olmuş maşallah
Katılıyorum.
-
Ahmet tosun Türkiyenin en kaliteli en uygun fiyatlı saç ekimcilerinden manyak sonuç olmuş maşallah
Kesinlikle. Sonuç muazzam
-
Bu saç açıklığına 4850 greft çok bence.
-
Çok güzel bir ekim olmuş. Çok da başarılı. Saçlar şahane hocam
-
çok çok güzel bir sonuç. Çok başarılı bir ekim
-
Son güncel durum olarak uzun zamandır giremedim bir şirket değişikliği ve yoğunluğum oldu.
6. Ay fotolarına ek olarak gürleşme olmadı ama saçlar oturdu diyebilirim aslında 6. 7. ayda sürecim tamamlandı gibi oldu.
aşağıda 12. ay resimlerini ekliyorum süreç kendi adıma çok iyi sonuçlandı aynaya bakmak resim çekilmek artık çok keyifli saç durumunu kafasına takan , bundan dolayı özgüveni düşen , mutsuz olan herkese tavsiye ederim korkmayın ağrısı sızısından kendinizi doğru bir ekibe emanet edin ve arkanıza yaslanın :) :)
Muazzam bir ekim ve harika bir sonuç
-
Çok güzel ve başarılı bir ekim olmuş. Allah nazarlardan saklasın
-
Çok başarılı bir ekim. Maşallah