Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Yunus Emre Buluş - 17 Mart 2024, 17:47:37
-
Arkadaşlar foruma yeni katıldım saç ektirmeyi düşünüyorum ama sizin engin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim tavsiyeleriniz nelerdir vertex bölgesi tamamen kapanır mı yaşım 32 izmirde yaşıyorum ama önerebileceğiniz yerlerede giderim şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
-
Cevap verecek tecrübeli arkadaşlar yokmu yalnış mı yazdım diye düşünüyorum
-
sıklaştırma ekimi olacağı için öncesinde etkili bir medikal tedavi uygulasan iyi olur bu şekilde ekimden verim alma şansında yükselmiş olur .ekim merkezi incelemesi içinde öncelikle izmirde olduğun için sibel ulusan araştırabilirsin istanbul olsada olur dersen asuman hair ,serkan aygın ,medeks ,ahmet tosun forumda buralara ektiren arkadaşların konularına bir göz at istersen.
-
Cevabın için teşekkür ederim nasıl bir medikal tedavi kullanmalıyım
-
Cevabın için teşekkür ederim nasıl bir medikal tedavi kullanmalıyım
medikal tedavi olayı derya deniz bir konu forumun tedavi bölümünde biraz takıl hocam .agresif medikal tedaviler olduğu gibi daha yan etkisiz ama etkisi daha sınırlı yan etkisiz tedavilerde var .araştırıp kendin için doğru olana karar vermen lazım.
-
Aydınlattıgın için teşekkür ederim