Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: M. SAYDAM - 01 Mayıs 2024, 13:06:14
-
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Ama çoğu konuya göz attım keşke ektirmeden önce forumu görseymişim de dedim. Çok fazla açıklığım olmasa da zamanla seyrekleşen saçlarım için çözüm olması açısından ekim yaptırdım. Çok fazla araştırma da yapmadım açıkçası belli başlı yerlerin instagram sayfalarını takip ediyordum ancak gerek fiyat politikaları gerekse de yaşadığım şehre uzaklıkları gereği tercih edemedim ne yazık ki! Saçlarım oldum olası ince telli idi yani ıslandığı zaman tren yolu gibi olurdu zamanla da döküldü ve sanki daha da inceldi neyse lafı çok uzatmadan resimleri ekleyeceğim. Ekim süreci iyi geçti demek isterdim ancak 3. Gün ilk yıkama ile birlikte forumdan öğrendiğim kadarıyla ekim alanının küçük bir kısmında nekroz oluşumu başladı çökme vs. de olmadı o yüzden tam olarak nekroz mu bilmiyorum yorumlarsanız sevinirim. Sırası ile resimleri yükleyeceğim.
Ekim Merkezi 4 seans prp ve ilk ay için perfectil skin hair nail isimli vitamin takviyesi verdi. Aynı vitamine 6 ay daha devam etmemi söyledi. Ben de devam ediyorum. Aynı zamanda akşamlar çig Badem Çiğ kabak çekirdeği vs. Yiyorum.
-
Resim eklemeye devam. Ekim öncesi resimlere devam ediyorum.
-
Resimlere devam. 😅
-
4. Gün resimleri donör alan da dahil dosya kısmından ekledim boyut büyük sanırım bir de ben de düz ekleme yapınca yan çıkıyor başka türlü resim ekleme yöntemine bakacağım forumdaki resim ekleme konusundan ilerleyen zamanda devam edeceğim şimdilik bu şekilde kalsın.
-
Nekroz olarak düşündüğüm yeri daire içine aldım tarihler karışık eklemeye devam ediyorum. Son 2 resim 10 şubat ve 16 şubatta kabuklar dökülünce
-
Sıralı resimlere devam 1 aylık süreç şok dökülme bitti sayılır. 2. Prp yapıldı donör alan toparladı gibi
-
gecmis olsun.
evet maalesef nekroz olmus.
artik yapacak bir sey yok, bekleyip insallah ekilenlerin en yüksek oranda cikmasi.
ve en az 1 sene sonra , nekrozlu bölgeye tekrar ekim düsünebilirsin.
-
gecmis olsun.
evet maalesef nekroz olmus.
artik yapacak bir sey yok, bekleyip insallah ekilenlerin en yüksek oranda cikmasi.
ve en az 1 sene sonra , nekrozlu bölgeye tekrar ekim düsünebilirsin.
Konuya daha resim ekleyeceğim şuan %80 toparladı gibi 92. Gündeyim. Zaten merkez de 1 yıl sonra tekrar oraya ekim yapar telefi ederiz diyor ancak ben duruma göre çok göze batmaz ise ekim yaptırmayı düşünmüyorum.
-
Resimlere devam ediyorum bir kısmında tarih var resimlerde. Nisan ayında açık havada güneş gözlüklü olan 2. Ay resmi 3. Prp yapıldı. Islak halde de resim ekleyeceğim.
Son atacağım resim 91. Gün olması lazım ve tüylenme ve kararmalar başladı. Nekroz olan kısım toparladı gibi sizin yorumlarınızı da alabilirim arkadaşlar. Bundan sonra da aylık gelişim hakkında bilgi vererek konuya devam etmeyi düşünüyorum. Süreç hakkındaki düşünce ve yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. 🙏
-
101. Günden merhaba üstadlar konuya yorum yaparsanız sevinirim.
-
Gayet güzel bi ekim olmuş ama malesef nekrozlu bölümde saç çıkmaz büyük ihtimal
-
Şuan o kısım ıslakken çektim bayağı bir hareketlilik var Nekroz olan yer 5 kuruş kadar bile değil çok sırıtmaz diye düşünüyorum bakalım nasip. Cevap için teşekkür ederim. :)
-
Resmi tıklayıp yakınlaştırınca daha çıkmaya başlayan ve çıkacak bir çok saç teli görüyorum. Umarım onlar uzadığında açıklık kapanacak. Bir taraf daha geriden geliyor 101 gün de süreç için erken ama gidişattan memnunum açıkçası
-
27 Mayıs Son hali
-
Hocam merhaba yaşadığınız nekroz durumuna üzüldüm geçmiş olsun. Şu an gidişat iyi görünüyor ekimden önce kendi saçlarınız vardı zaten şu an olanların büyük çoğunluğu kendi saçlarınız diye düşünüyorum. Sol tarafınızda durum nasıl olacak beraber göreceğiz. Sonuç olarak güzel bir ekim olmuş memnun kalacağınızı düşünüyorum 👍🏻😊
-
Cevabınız çin teşekkür ederim. Evet çıkanların çoğu kendi saçlarım ve ekilen yerlerden de bayağı çıkışlar başladı özellikle ön taraf hattan elime küçük küçük batıyor. 4. Ay doldu bakalım süreç nasıl ilerleyecek ben de merakla bekliyorum.
-
Son durum bu şekilde gidişattan memnunum. 4. Prp mş yaptırdım. Hergün vitamin alıyorum. Aklıma düştükçe de gün içinde kafa masajı yapıyorum.
-
Güncel hali bu şekil 5. Ay bitti sayılır
Konuya ilgi sanırım bilindik ve meşhur bir yer olmamasından kaynaklı ancak ben şuan gidişattan memnunum. 😅
-
Merhaba, 5 aya göre çok güzel gelişim olmuş bence. Daha da ilerleyeceğini düşünürsek çok iyi sonuç almanız muhtemel. Hayırlı olsun. :)
-
Merhaba, 5 aya göre çok güzel gelişim olmuş bence. Daha da ilerleyeceğini düşünürsek çok iyi sonuç almanız muhtemel. Hayırlı olsun. :)
Çok teşekkür ederim ben de merakla yılın tamamlanmasını bekleyeceğim
-
Kesinlikle doğru düşünmüşsünüz. Bu forumda 4-5 yer haricinde konuya ilgi olmaz :) fakat siz takılmayın. 5. Ay için gayet güzel sonuç almışsınız. Umarım devamında daha sık ve gür olur saçlarınız
Teşekkür ederim. Darısı tüm saç ektirenlerin başına olsun. |-nazarboncugu-|
-
nekrozlu bölgede çıkımnoldu mu hocam yoksa komple boş mu kaldı
-
nekrozlu bölgede çıkımnoldu mu hocam yoksa komple boş mu kaldı
Çıktı hocam boş kalmadı biraz diğer tarafa göre daha seyrek kaldı diyeyim ama korktuğum gibi de olmadı.
-
maşallah güzel olmuş güle güle tarayın hocam. bende 5 gün oldu ekim yaptıralı ama ufak bi karartı var tepede nekroz mu değil mi çözemedim. altı kırmızı değil ama siyah kan pıhtısı desem bu sefer de deriyle aynı hizada o da değil gibi. inşallah nekroz degildir reis
-
maşallah güzel olmuş güle güle tarayın hocam. bende 5 gün oldu ekim yaptıralı ama ufak bi karartı var tepede nekroz mu değil mi çözemedim. altı kırmızı değil ama siyah kan pıhtısı desem bu sefer de deriyle aynı hizada o da değil gibi. inşallah nekroz degildir reis
Değildir umarım. Bu işin ilcı stresten uzak kalmak ben de çok stres yaptım başlarda rahat olun.