Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: 1salsa1 - 31 Ekim 2024, 15:27:27
-
Yaşım Şuan 27. 5 yılı önce ilk ekimimi yaptırdım. Daha sonraki yıllarda eski saçlarım döküldü. İkinci bir Ekim çıkarmı bu donörden sakal ve kök hücre destekli yapsam tatmin eder mi değer mi sizce
-
Donor bitmis cikmaz. Belki 1000 ense 1000 sakal cikar
-
Kardeşim donörü güçlendirmek adına en az 6ay finastreid kullan doktor kontrolünde daha sonra medeks te Ekim yapabilirsin böyle saçlarda baya başarılı sonuçları var
-
güçlü bir sakalınız varsa özellikle çene altı bölgesinde sakal destekli o da sadece ön kısma ufak bir ekim yapılabilir .geri kalan alanlar için ise ya bölgesel protez yada saç smilasyonu deneyebilirsiniz.
-
sakaldan en fazla 1000 greft alınır o da güçlü bir sakal varsa finasterid kullanırsan da ömür boyu kullanacaksın yan etkiler konusunda da araştırman gerekir. olmadı protez yaptırırsın. donör bölgen çok zayıflamış.
-
Bu donör alanın ikinci bir saç ektirecek hali kalmamış dostum
-
Bu donör alanın ikinci bir saç ektirecek hali kalmamış dostum
Hocam döner alanın üstündeki yerlerde allamaz mı oralar baya yoğun
-
Şahin Celik ya da Ahmet tosun gibi Kara gün ekimcileri ile görüş değerlendirsinler saç sakal durumunu yakından inceleyerek.Bu işe onlar girişir ancak.
-
2. Ekimi yaptım biraz sıkılaştırma birazda geriye doğru Ekim 2800 greft çıktı biraz ense üstü biraz kulak arkaları yorumları beklerim bugün 2. Gün
-
2.
-
S
-
Kime yaptırdınız acaba?
-
Kime yaptırdınız acaba?
Malatya Gökhan söğüt tavsiye ederim babacan ilgili süper bi adam
-
Tavsiye 1.yılın sonunda önemlidir.Hayırlı olsun.Ekim temiz olmuş.
-
Donör zayıf.ilk ekimde kaç greft ekildi.çünkü anladığım kadarıyla ilk ekimde ekilen saçlarda dökülmüş.ikinci bir ekimde dökülecek saçlar ekildiyse yine aynı sonuç olur.ilk ekim çok genç bir yaşta olmuş ve hala dökülme devam ediyor olabilir.istersen sonuç kısmına başlık aç.
-
Donör zayıf.ilk ekimde kaç greft ekildi.çünkü anladığım kadarıyla ilk ekimde ekilen saçlarda dökülmüş.ikinci bir ekimde dökülecek saçlar ekildiyse yine aynı sonuç olur.ilk ekim çok genç bir yaşta olmuş ve hala dökülme devam ediyor olabilir.istersen sonuç kısmına başlık aç.
Hocam gerçekten tam okudunuz olayı ilk ekimde 5000 tane alındı ama güzelde tuttu ama son 2 sene içinde döküldü ilk Ekim 22 yaşında oldu yani eken hoca da şaşırdı ekilen nasıl döküldü diye sizce neden dökülmüştür hocam ilk atacağım fotoğraf ilk ekimden önceki hâl, sonra attığım fotoğraf ekimden 1.5 sene sonraki hal
-
Dostum alım yapılan bölgedeki saç genetik olarak dökülecek saç ise ekildiği yerde de zamanı gelince dökülüyor.