Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: emrecate - 01 Şubat 2025, 16:57:49
-
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum Ankarada yaşıyorum ama saç ekimi için için farklı illere de gidebilirim sorun değil yani. Normalde Esma-Serkan Tetik çiftinin ekimlerini buradan takip ettiğim kadarıyla çok beğeniyorum ama burada Ankara için Şahin Çelik de baya önerilmiş, onun da sonuçları genel anlamda güzel olmuş. İkisi de maliyet olarak benzer rakamlarda. Siz bu 2 yerden hangisini ve neden önerirsiniz? Bana fikir verip destek olursanız çok sevinirim.
-
Esma Serkan tetik e arkadaşım ektirdi belki 5 sene önce muazzam çok memnun kaldı. Tavsiye ederim.
-
fotoğraf ekleyip beklentini daha ayrıntılı paylaşırsan yorum yapılabilir.her ekim merkezinin öne çıktığı alanlar var ön çizgi, sıklık vs gibi.