Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekimi operasyon süreci merak edilenler => Saç Ekimi Sonrası Komplikasyonlar => Konuyu başlatan: Ehuseyintr - 29 Nisan 2025, 14:10:42
-
Öncelikle Herkese saygılar, sevgiler;
14.02 de Bursa'da şuan adımı belirtmek istemediğim bir saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırmıştım.
Günümüze kadar sürec sorunsuz ilerledi. saç ekiminden bir ay sonraki dilimde 15 günde bir PRP ve mezoterapi yapılamaktaydı. En son PRP den (21.04) 2 gün sonrası görseldeki iki bölgede şişlik oluştu. Bunların ilk etapta sivilce olduğunu düşünerek çok üzerinde durmadım ancak daha sonra bu bölgelerde kabuk oluştu ve muhtemelen bunlar birer nekroz. PRP de enjeksiyon sırasında dokuya zarar vermiş olabilir mi?
Nekrozun sadece saç ekimi sırasında meydana geleceğini düşünmüştüm daha önce hiç böyle bir vaka ile forumda veya çevremde karşılaşmadım. saç ekim uzmanı Furancin krem sürmemi önerdi. Sizin bu konuda öneri ve tavisyeleriniz varsa bilgi almak isterim.
keyifli forumlar.
-
Merhaba prp işleminin bugüne kadar hiçbir yan etkisini duymadım. Nekroz olduğundan emin misiniz?