Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Merkezleri => Saç Ekim Merkezleriyle İlgili Öneriler Ve Görüşler => Konuyu başlatan: bodrumsinan - 24 Ekim 2025, 13:59:00

Başlık: Yaş 23 - Saç Ekim Merkezi Önerileri - Fiyat üst sınır yok
Gönderen: bodrumsinan - 24 Ekim 2025, 13:59:00
Yaş 23 - Saç Ekim Merkezi Önerileri - Fiyat üst sınır yok

Merhaba arkadaşlar. Yaşım 23. 4 senedir ağır saç dökülmem var. Kafamın üstünde saç çok az kaldı diyebilirim. 2 senedir 12% minoxil kullanıyorum. Pek fayda ettiğini düşünmüyorum. Finasterid’e başlamaktan yaşım nedeniyle korkuyorum.

1 sene önce Asmed’e gittim ve 4000 Graft gerekli olduğunu ve finasteride başlamam gerektiğini söyledi ama ben başlamadım.

Sizden saç ekim merkezi önerilerinizi almak istiyorum. Ben Asmed’i beğendim fakat ekim öncesi 6 ay ve ekim sonrası 1 sene finasterid almaktan korkuyorum. Korkumu yenip 0.25mg ile başlamayı planlıyorum. Ama endokronolog ile görüşmeden hareket etmek istemiyorum. Yakın zamanda görüşeceğim.

Transmed’e gittim fakat Asmed kadar beğenmedim.

Son olarak Terziler’e gideceğim. Bir tanıdığım önerdi.

Bu 3 kurum hakkında olan düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Başka önerilerinizde lütfen bildirin.

Saç ekim fiyatı olarak üst sınır yok arkadaşlar. Ben en iyisini bulmak istiyorum. Fiyatın hiçbir önemi yok.

Yardımınız için teşekkür ederim.
Başlık: Ynt: Yaş 23 - Saç Ekim Merkezi Önerileri - Fiyat üst sınır yok
Gönderen: Hintell - 31 Ekim 2025, 01:05:42
hocam asmed ile terziler arasında ferrari ile tofoş kadar fark var :)))

terziler üstüne para verse adım atmam :))

hata yapma derim