Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: hasanemre - 01 Kasım 2025, 00:00:34

Başlık: Büşra Can Hairtransplant / 5200 Greft / Yaş 25/ 31.10.2025
Gönderen: hasanemre - 01 Kasım 2025, 00:00:34
Merhaba dostlar,

20 yaşında üniversitede başlayan dökülmem sonucu uzun zamandır ektirmeyi düşünüyordum çünkü arkadaşlarım arasında sadece bende dökülme vardı. Erken yaşta bu çok özgüven yıkıcı bir durumdu. Zaman geçti okul bitti iş hayatına atılmadan saç ektirmeyi düşündüm. İzmir'de okuduğumdan orada ektirecektim ancak forumu okuduğumda İzmir yerine Muğla Büşra Hanım, çok övülüyordu bende araştırdım ve güvenmeye karar verdim. İyi ki de vermişim. Ekim günü 7.45 civarı vardım beni  gayet samimi karşıladılar. Enes bey her  şeyi anlatmıştı. Risklerin farkında olduğuma bilinçlendirildiğime dair sözleşme imzaladım sonra Osman bey tarafından saçlarım kazındı. Büşra Hanım ön bir taslak belirledi ve Osman Bey tarafından anestezi uygulandı. O sırada da Enes Bey damar yolu açarak prp işlemi gerçekleştirdi. 

Daha sonrasında greft alımına başlandı. anestezi acısını bekliyordum ama anestezi etki etmeyen ensenin sonu ve kulak arkası işlem sırasında acıttı diğer kısımlar uyuşuktu acıtmadı. Büşra Hanım profesyonel bir şekilde homojen dağılım gerçekleştirdi geniş alanda, ama greftlerim eğimli olduğundan makinenin eğimli girmesi gerekiyordu Büşra Hanım zorlandı baya işlem uzadı 8'de başlayan greft toplama 11.40 gibi bitti. Açıkcası benim ekimimin en zor kısmı benim için bu kısımdı.

Ve Büşra Hanım ön çizgi planlama işlemine başladı. Ben halihazırda beğendiğim ekimlerin fotoğrafını gösterdim ancak kafa yapım uyuşmadı onlarla. Çocukluk gençlik fotoğraflarıma baktık. Ben daha oval-düz istiyordum ama naturellik için kavisli ekildi daha sonrasında hoşuma gitti bu ileride doğal duracağını düşünüyorum. Büşra hanım böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.

Sonra Büşra Hanım 5200 greft için kanal açılımını gerçekleştirdi kendimi ilk başta kastığımdan titriyordum, uyarı yedim çünkü titriyince zorlanıyordu haliyle ama halletik sonra titreme işini alıştıkça kasmadım. Sonra öğle molası verdik yemek yedik.

Ve gelelim ekim aşamasına 13.40 gibi başlayan ekim tam tamına 18.30'da bitti. Sağdan Osman Bey soldan Büşra Hanım gerçekten ince işçilikle saatlerce uğraştı. Çünkü saç yapım çok ince telliydi ben sabit yatmaktan onlar ise pür dikkat ince çalışmaktan yoruldular. Gerçekten işlem sonrası baktığımda hayran kalmamak elde değil 5200 greft o kadar sıkı ekilmiş ki ön orta bölgeye. %60 lık alanın kaplandığını söyledi Büşra Hanım. Tepe için ise greft kalmadı ve zaten baştada kalmayacağını konuşmuştuk, yaşım genç açılma devam edecek babamda ettiği gibi tepe için biraz daha dökülsün tam ekim çalışmayı tercih ettik. Aynı şekilde Temple bölgeside vertex zamanına kaldı çünkü yanlarda açılıyordu biraz daha süre geçmesi lazım ekim için. İşin Özü Planlaması , profesyonelliği, ince işçiliği için Büşra Hanım'a çok teşekkür ederim aynı şekilde Osman Bey de samiyeti ve emekleri için.

Ekim öncesi ve bugün ekim sonrası fotoğrafları ekliyorum. Benim gibi izmir yerine muğla tercih etmeyi düşünenler gönül rahatlığı ile edebilirsiniz.