Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi sonuçları => Konuyu başlatan: onur özenir - 12 Kasım 2025, 22:45:48

Başlık: Cüneyt Coskun, 36 Yas,2250 greft, Long Dhi
Gönderen: onur özenir - 12 Kasım 2025, 22:45:48
Herkese Merhaba,
Forumun yaklasik 2,3 yildir siki bir takipcisiyim. Kuran, deneyimlerini, yorumlarini paylasan, kisacasi emeği geçen herkese tesekkurler.

Iki adet kriterim birincilikte yarisiyordu;

Ilki operasyonun en azindan kanal acma ve ekim kisimlarinin bir Doktor tarafindan yapilmasi.
Ikincisi ise 2-3 ay boyunca kel kalmak istemem.

Son donemde Cuneyt Coskun Beyin yeni yerinde(Istanbul Aesthetic Center) yaptigi ekimleri basliklarini inceledim, keza eski ekimlerini de. Kendisiyle 1 hafta once gorustum, taleplerimin hepsini kendi yorumunu da katarak yapilabilecegini soyledi. Taleplerim saclarimi kestirmeden oncelikle Vertex, oluryorsa da sakaklar ve on cizginin bir tik siklastirilmasiydi.

Bugun merkezle kararlastirdigimiz gibi operasyonu gerceklestirdik. Cuneyt Bey, operasyon hemen hemen her adimda aktif bir sekilde rol aldi. Yine Yagmur hanim  son derece profesyonel ve misafirperverdi, ekip de keza ayni sekilde. Zeynep hanima da organizasyon icin tesekkur ediyorum.

Greft sayisi cok olmadigi icin operasyon suresi gorece kisalsa da long dhi teknigi ile donor toplama islemi yavas ilerlediginden normal sureden ancak 1-1.5 saat kisa surdu, yaklasik 7 Saat.

Hem benim gibi kararsizliklar yasayan arkadaslara referans olmasi acisindan, hem de Cuneyt Bey ve ekibine destek olmasi acisindan bu konuyu  baslatiyorum, degerli yorumlarinizi bekliyorum.
Başlık: Ynt: Cüneyt Coskun, 36 Yas,2250 greft, Long Dhi
Gönderen: onur özenir - 12 Kasım 2025, 22:49:52
Ekim oncesi fotolar
Başlık: Ynt: Cüneyt Coskun, 36 Yas,2250 greft, Long Dhi
Gönderen: onur özenir - 12 Kasım 2025, 22:55:44
Ekim sonrasi fotolar
Başlık: Ynt: Cüneyt Coskun, 36 Yas,2250 greft, Long Dhi
Gönderen: konyalim - 15 Kasım 2025, 23:43:45
Hocam sürecinizi takip ediyoruz
Güzel bir ekim olmus