Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: lincoln - 05 Haziran 2018, 17:17:35

Başlık: Saç ekimi öncesi sigarayı bırakmak
Gönderen: lincoln - 05 Haziran 2018, 17:17:35
Merhaba arkadaşlar;

ekimime tam 21 gün var. ve 2 gün önce sigarayı bıraktım.

her ne kadar sigaranın doğrudan ekim başarısına etkisine dair bir sonuç görünmese de; sigaranın genel olarak saç dökülmesine sebep verdiğini; kandaki oksijeni azalttığı kanıtlanmış bir gerçek.

ne zamandır da bırakmayı düşünüyordum. ekimi de bahane edip bir adım attım. arada bir canım gerçekten çok istiyor ama koskoca 75 gün tatilimi gözden çıkarttıktan sonra elimden gelen - en azından bana düşen kısmıyla- herşeyi yapmak istiyorum.

Başlık: Ynt: Saç ekimi öncesi sigarayı bırakmak
Gönderen: Hintell - 05 Haziran 2018, 18:57:37
Sıgara normalde insan sağlığına zarar verir saç da kan ile beslendiği için saçada elbet bir zararı vardır ama doğrudan saç ekım sürecini etkileyeceğini sanmıyorum Saç ekimi öncesi sıgarayı bırakmak doğru bir davranış sadece saç ekimi için degil sığarayı bırakmak genel itibari ile sağlığınız için atılıcak en güzel adım olduğu için. Bu arada tekrardan saç ekiminizin hayırlı olmasını ve herşeyin sizin için güzel ve olumlu sonuçlanmasını diliyorum.
Başlık: Ynt: Saç ekimi öncesi sigarayı bırakmak
Gönderen: soraro - 06 Haziran 2018, 01:28:24
Sigara sağlığa zararlıdır. 😀

Abi kamu spotu gibi oldu ama Hintell başkanımıza katılıyom. Konuş abi haklısın valla. 😀