Saç Ekimi Sonuçları
Saç Dökülmesine Karşı İlaç Kullanımı => Finasterid ve Minoxidil Benzeri İlaçlarla İlgili Bilgiler ve Kullanıcı Deneyimleri => Konuyu başlatan: Uzeyir - 25 Eylül 2018, 03:49:59
-
Selam arkadaşlar. şu anda yaşım 29. yaklaşık 8 yıldır Minoxidil Pak Darou %5 kullanıyorum. son 5-6 aya kadar aldığım sonuç gerçekten çok iyiydi. yani tabi saçlar seyrekti yine ama günde bi defa gayet normal rutin olarak akşam duş aldıktan sonra kullanıyordum ve gayet iyi koruyordu. fakat son 1 yıldır ara ara çok şiddetli dökülmelerle uğraşıyorum. bazen 1 hafta içinde nerdeyse kafa derisi tam görünüyor sonrasında ısrarla kullanmaya devam edince yine toparlıyor. bu durum son dönemlerde çok fazla tekrarlanmaya başladı. bu ilaç haricinde hiçbir şey kullanamdım. şampuan olarak da Prominox kullanıyorum. sizce ben artık tamamen bırakıp ekime mi yönelmeliyim? yani herhalde bünye kabul etmiyor ya da yetersiz kalıyor. lütfen fikirlerinizi açıkça paylaşın. ilk defa bu konuda internette yazıyorum. ayrıca benim dökülme tipime göre sizce başarı oranı nedir? tavsiye edeceğiniz doktor var mı? arka tepe bölgesi ve şakaklar çok dökülüyor. kafanın tam ortasındaki saç kısmen daha canlı. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. mesela şu atacağım fotolardaki hali en kötü hali. bu aralar kafa derisinde fena halde kaşıntı, rahatsızlık hissi var ve saçlar sağlıklı olanlar dahi adeta ölü gibi cansız.
-
Hızlı resım uygulaması degil foruma yükleyın resımlerinizi
-
Bu saç zaman içerisinde toparlayıp yeniden dökülüp kötü vaziyete gelmez bence gözlemleriniz tamamen psikolojik ,moral durumunuza göre saçınızo iyi yafa kötü olarak algılıyorsunuz ,kullandığınız minoxilinde o kadar etkili olduğunu sanmıyorum.bence sizin saç ekimi zamanınız gelmiş vakit kaybetmeden yaptırınız.
-
Resimleri forum harici yerden değil burdan paylaşırsanız netleşir
-
Pak darou nerden temin edebilirim? Trendyolda 58 tlye var ama orjinalliğinden emin olamadım.
-
Minoksidili bıkmadan usanmadan kullanmak elzem, en iyi örneklerinden birisin.
-
bu bahsi geçen pak darou minoxil markası iran malıydı değilmi yanlış hatırlamıyorsam.
-
Pak darou nerden temin edebilirim? Trendyolda 58 tlye var ama orjinalliğinden emin olamadım.
Arkadaşlar, trendyoldaki ürün sahte. pek bir umudum yoktu, kupon ile uygun fiyata getirip merakımdan sipariş ettim. gelen ürünün hiçbir yerinde logo baskısı yoktu, orjinallerde pipetine kadar pak darou baskısı olur. ambalaj ben sahteyim diyordu. içerisindeki sıvıya baktım mor renkli bulanık bir şeydi, minox kokusu yoktu çamaşır suyu ile bile etkileşime girmedi.
iade edip firma hakkında trendyola şikayette bulundum.