Saç Ekimi Sonuçları
Saç Dökülmesine Karşı İlaç Kullanımı => Finasterid ve Minoxidil Benzeri İlaçlarla İlgili Bilgiler ve Kullanıcı Deneyimleri => Konuyu başlatan: lvfa - 14 Kasım 2018, 17:43:47
-
Merhaba,
Yaşım 26. Saç derimde 3 aydır inanılmaz kaşıntı vardı. Dr. Murat Küçüktaş'a gittim hormonlar saç diplerine saldırdığı için acı duyuyormuşum. 30'a doğru iyice açılacakmış, günde çeyrek Proscar, 2 kez minoxil, 1 kez biotin ve şampuan verdi 30'a kadar dökülmeyi geciktirip saç ekimi yaptıracağımı söyledi.
Proscar kullanmakta tereddüt ediyorum. 18-30 yaş arası çeyrek alındığında hiçbir yan etkisinin olmadığını söyledi. Bu konuda aydınlatacak var mı?
İlaçları bıraktığımda saçım dökülecekmiş fakat normal döküleceğinden daha fazla olmayacakmış bu doğru mu?
-
Proscarı kullan yan etki olursa kesersin ama mınox bence kullanma finasterid yeter tek başına
-
Neden minox kullanmamalı? Proscar saç dökülmesini yavaşlatıyor bıraktıktan sonra geçen süredeki saçlar hemen dökülecek mi?
-
Çeyrek kullanınca yanetki olmaz biraz saçma geldi bu eğer bünye hassassa illaki yan etki gözlemlenir bence miktar sadece zamanı uzatır etki süresini yanlışmıyım?
-
Haklı olabilirsin :) İlaçları bıraktığımda normalde dökülecek miktardan daha fazla olma ihtimali yok değil mi?