Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: law offıce - 30 Mart 2019, 14:20:14

Başlık: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: law offıce - 30 Mart 2019, 14:20:14
Merhabalar. Sac ektirmeye karar verdim. Sizce  saclarim sac ekimine uygun mudur? Arka bolge ve yan taraf cok zatif ve yan taraflarda da dokulmeler var. Bu sac dokulmesi tipi icin sizce istanbulda hangi ekim merkezine gitmeliyim? Tek seansta ekim mumkun mudur? Tesekkurler.
Başlık: Ynt: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: Hintell - 30 Mart 2019, 14:49:51
Gayet uygun saç ekimine açıklığınız ve donör bölgeniz . Ön bölgede 90 cm2 tepe 60 cm2 bir alan mevcut 4000 greft yada 5 bin greft gideceğiniz yere sıklığa göre değişir ekim sayısı.

Büççeniz nedir? Forumu araştırdınız mı ekim merkezlerini yada doktorların ekimlerini paylaşımlardan incelediniz mi?
Başlık: Ynt: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: law offıce - 30 Mart 2019, 15:04:53
Butce olarak  5 6 bine kadar dusunuyorum simdilik. 3 haftadir arastiriyorum hemen hemen tum konulari inceledim. Dr. Serkan aygin konusunda karar kilmak uzereyim ama biraz tavsisyeye ihtiyacim var. Bir de ozellikle yan tarafimi merak ediyorum hocam,sizce oraya ekim olur mu ve dogal durur mu acaba.
Başlık: Ynt: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: Hintell - 30 Mart 2019, 15:19:01
Yan tarafa ekim derken? Yan neresi
Başlık: Ynt: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: law offıce - 30 Mart 2019, 16:01:16
Kulağin ust tarafindan bahsediyorum.
Başlık: Ynt: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: Hintell - 30 Mart 2019, 16:30:15
Kulağin ust tarafindan bahsediyorum.
Yan şakaklarmı? Temle?
Başlık: Ynt: Sac ekimi konusunda yardim
Gönderen: law offıce - 30 Mart 2019, 16:44:04
Hocam kulagin tam ustunden baslayip enseye dogru inen bolgeden bahsediyorum. Serkan aygin konusunda gorusun nedir tavsiye eder miisniz.