Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları => Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler => Konuyu başlatan: Safran41 - 01 Mayıs 2019, 14:22:16
-
Arkadaslar 6 Mayıs 2019 tarihine Serkan Aygın dan randevu aldım inş başarılı bir ekim olur şu dertten kurtulurum,cümlemiz kurtulur inş:)
Yalnız bu zamana kadar minox,finas,biotin,proscar,xpecia gibi ilaçlar hiç kullanmadım ve var olan saçları güçlendirmem için kullanmam gerekiyor sanırım.Fakat bu ilaçları tam bilmiyorum.Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verir misiniz.Ekim öncesi fotolarımı ekliyorum.
-
Proscarı ayır bir kenara diğerleri vitamin ama proscar ciddi bir ilaç ve ciddi yan etkileri olabiliyor .proscar kullanırken genelde mantık şu şekilde kullanmayı dene yan etki durumuna bak ve devam edip etmemeye karar ver .
Ayrıca ilaca bilgi olarakta hakim olman gerekiyor araştırmanı tavsiye ederim.
-
5 günde saçı kuvvetlendirecek madde malesef yok dostum.Xpecia ve proscar kullanabilirsin ama öncesi ve sonrası.
-
Ben şimdi kullanmadan operasyona girsem operasyondan sonra muhtemelen doktor da tavsiye edecek ve kullanmaya başlayacağım.Geç mi kalmış olurum
-
Hiç bir şey için geç olmaz erken kullansan tabiki iyi olurdu ama nerden başlasan kardır.
-
Yas kac
-
Yas kac
28