Dostlar 57.günden selamlar;
Öncelikle paylaşım yapamadığımdan dolayı sizlere bir özür borcum olduğunu hissediyorum, malum iş temposu.
Aşağıya; ön görünüm, tepe görünümü, arka/tepe görünümü, yan profil ve güncel donör bölgesi fotoğraflarını bırakıyorum.
Şahsen süreç normal ilerliyor, her ne kadar doku farkı çok az olsa da ekim bölgesinde kırmızılık gibi bir şey olmadı. Tepe bölgesi çok açık değildi zaten ancak 2 ay gibi bir sürede bu kadar dolum olması ve daha da dolacak olması mutlu etti (şahsi görüşüm)
Her gün proscar 1/4 ve biotin 5000 takviyeleri devam. Şampuan piyasasına henüz giriş yapabilmiş değilim, dalin ile saçlarımı yıkıyorum.
Önümüzdeki aydan itibaren uygun görülmesi üzerine çinko takviyesi, dermaroller ve çeşitli yağlarla birlikte (sarı kantaron, hint yağı vb.) masajlara başlayacağım.
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.