Gönderen Konu: clinic expert 5500 greft  (Okunma sayısı 18317 defa)

hhhalil

• Full Member
Ynt: clinic expert 5500 greft
« Yanıtla #105 : 05 Nisan 2020, 23:32:19 »
çizgi dizaynı hariç sonuç çok başarılı hocam.

Cizgi dizaynini yaparken kaslarimi hareket.  On tarafda sinir hizan burda bitiyor ona gore cizdi 

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #106 : 06 Nisan 2020, 13:54:18 »
15. ayıma kadar arka taraf nekadar kapanabilcek merak ediyorum vallah. bari deriyi kapatsa :)

Feys

• Full Member
« Yanıtla #107 : 06 Nisan 2020, 15:55:56 »
Hocam güle güle tara başarılı bir ekim olmuş 👍

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #108 : 18 Nisan 2020, 19:47:32 »
Hocam güle güle tara başarılı bir ekim olmuş 👍

Bana gore tam diyemem kardes. Tepe kismimdan 4 adet greft yoldum. Olmus saten hic tutmamis onlar. 5500 ekilen greftden tahminim 1000 greftden fazlasi tutmadi.

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #109 : 18 Nisan 2020, 19:50:14 »
Ya arkadaslar 217. gunumdeyim bugun dus alirken kopuklu ellerimde 15 40 arasi sac telleri vardi. Saclara yakindan baktigimda beyaz uc gorunmuyordu. Ince zayif kirilma gibi idi. Ekim yapan arkadaslarda boyle sorun oldumu 200 lu gunlerinden sonra. Acaba diyorum saclarim mi dokuluyor.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 18 Nisan 2020, 20:00:08 »
hocam sanırım büfe işletiyorsun ve bütün gün oturarak hareketsiz duruyorsun. büyük ihtimal hareketsiz durman aktif bir hareketin olmaması testesteron düşüklüğü yaratıyor..  lh değerin normal görünüyor..   testesteron artırıcı tribulus terretis içerikli suplementler var..   ayrıca spor ağırlık kaldırman lazım oranları büfede 10 saat oturarak artıramazsın destek lazım.

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #111 : 20 Nisan 2020, 01:15:48 »
hocam sanırım büfe işletiyorsun ve bütün gün oturarak hareketsiz duruyorsun. büyük ihtimal hareketsiz durman aktif bir hareketin olmaması testesteron düşüklüğü yaratıyor..  lh değerin normal görünüyor..   testesteron artırıcı tribulus terretis içerikli suplementler var..   ayrıca spor ağırlık kaldırman lazım oranları büfede 10 saat oturarak artıramazsın destek lazım.

Suan bunu kullaniyorum

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #112 : 21 Nisan 2020, 19:15:18 »

Testesteron düşüklüğünün saç dökülmesi yaptığını ilk kez duyuyorum. Normalde saç dökülmesi dht yani dehidratestesteronun saç köklerine zarar vermesinden olduğunu biliyorum.  Yanlış yönlendirmek istemem.
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #113 : 23 Nisan 2020, 15:17:01 »
Testesteron düşüklüğünün saç dökülmesi yaptığını ilk kez duyuyorum. Normalde saç dökülmesi dht yani dehidratestesteronun saç köklerine zarar vermesinden olduğunu biliyorum.  Yanlış yönlendirmek istemem.

Testoranlar dht donustugu icin sac koklerine zarar veriyor bu dogru. Yani vucutda hormon bozuklugu var ise uretilen testoranlar cogu sac bolgesine dogru gidiyor herhal. Erkeksi bolgenize bu yuzden yetersiz olabilir. Korona olayindan bir kurtulam uroloji ye gidecem ayrica cildiyede gidip sacim neden dolulmus bi ogrenmek gerek

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #114 : 23 Nisan 2020, 20:09:40 »
Testoranlar dht donustugu icin sac koklerine zarar veriyor bu dogru. Yani vucutda hormon bozuklugu var ise uretilen testoranlar cogu sac bolgesine dogru gidiyor herhal. Erkeksi bolgenize bu yuzden yetersiz olabilir. Korona olayindan bir kurtulam uroloji ye gidecem ayrica cildiyede gidip sacim neden dolulmus bi ogrenmek gerek

Hocam clinicexpertte saç kökleri choi kaleme yerleştirilip ekim yapıldığı için, alınan saç kökleri, kaleme yerleştirilirken etrafındaki saç kökünü DHT'den koruyan dokudan ayrılıyor. Yani saç kökleri dokusuz şekilde saç derisine yerleştiriliyor. Bu da bir süre sonra o saç köklerinin DHT'nin aşındırmasına uğraması ihtimali olabilir mi? Yani normal tepedeki doğuştan DHT'ye dayanıksız saç telinden farkı kalmıyor olabilir mi? Benim aklıma ekimden beri bu takıldı. Çünkü bir yerde o dokunun saçı DHT'den koruduğu okumuştum. Bunu bir dermatoloğa sorarsan ben de çok merak ediyorum cevabı. Eğer öğrenebilirsen senden özel mesaj bekliyorum. Umarım stresten vesairedir de düzelir yoluna girer. Geçmiş olsun.

Biotin+Xpecia

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 23 Nisan 2020, 20:16:59 »
Hocam clinicexpertte saç kökleri choi kaleme yerleştirilip ekim yapıldığı için, alınan saç kökleri, kaleme yerleştirilirken etrafındaki saç kökünü DHT'den koruyan dokudan ayrılıyor. Yani saç kökleri dokusuz şekilde saç derisine yerleştiriliyor. Bu da bir süre sonra o saç köklerinin DHT'nin aşındırmasına uğraması ihtimali olabilir mi? Yani normal tepedeki doğuştan DHT'ye dayanıksız saç telinden farkı kalmıyor olabilir mi? Benim aklıma ekimden beri bu takıldı. Çünkü bir yerde o dokunun saçı DHT'den koruduğu okumuştum. Bunu bir dermatoloğa sorarsan ben de çok merak ediyorum cevabı. Eğer öğrenebilirsen senden özel mesaj bekliyorum. Umarım stresten vesairedir de düzelir yoluna girer. Geçmiş olsun.

Alakası yok. İlgili kökler choi pen ilede yerleştirilmiş olsa bahsi geçen epitel ile beraber gömülüyor. Kalemin o dokuyu sıyırma gibi bir çalışma mekanizması yok..

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 25 Nisan 2020, 01:18:33 »
çizgi dizaynı ve kanal yönleri kötü ama sonuç başarılır. 10 üzerinden 6.5

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #117 : 25 Nisan 2020, 03:09:59 »
çizgi dizaynı ve kanal yönleri kötü ama sonuç başarılır. 10 üzerinden 6.5

Bu saydıkların kötü olduktan sonra geriye ne kalıyor hocam? Ne için saç ektiriyoruz o zaman ? Ayrıca sadece bunlar da değil, kan tahlili yapmadan ekim yapıyorlar, klinikteki doktor diye tanıttıkları insanın soyadını gizliyorlar, benim anormal derecede ağrım oldu doktora danışmak istedim, ''doktorumuz hastalarla konuşmuyor''dediler ''biz sorup size söyleriz'' dediler ve 1 gün boyu doktorlarına sormalarını bekledim, o kadar zor yani ulaşmaları (tabi doktorları varsa). Clinicexpert hakkında bilgi sahibi olmak için konumu inceleyebilirsin orada baştan sona anlattım deneyimimi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #118 : 30 Nisan 2020, 15:46:00 »
218. günümüzün hali arkadaşlar. 3 gün önce tras oldum. saçlar biraz dökülmüş cansız gibi geldi bana. ayrıca yıkamada banyado 2 günde bir yıkadığım için elime baya tepe bölgesi ve birazda ön taraf bölgeden baya kırılıp dökülşen saclar gelıyor. 10 ile 30 arası. sok dökülme evresinde ekilen saçların hepsi dökülmemişti. neyse vaziyet simdilik bu cilinic experte ektirecek arkadaşlar 2 defa düşünün benden demesi.

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #119 : 30 Nisan 2020, 15:46:29 »
218. günümüz

Facebook Twitter Instagram