Gönderen Konu: Haftaya Medical Park Ankara"da Ektiriyorum  (Okunma sayısı 1514 defa)

babatolia

• Yeni üye
  • *
Haftaya Medical Park Ankara"da Ektiriyorum
« : 13 Kasım 2019, 17:01:31 »
arkadaşlar merhaba haftaya saç ekimi için randevu aldım ve öncesinde, ektirirken ve sonrası için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Keşke şöyle yapsaydın keşke böyle yapsaydın dememek için yani KEŞKELER için aslında bu konu. bugün saçlarımı 3 numaraya kestim ve fotoğraflar çektim ekim çizgisi hani 300 şuraya 500 buraya gibi çizim olursa inanın çok daha memnun olurum, 4000 civarı bir ekim olacağını söylendi.
siz tecrübeli arkadaşlardan ricam:
1- ekim öncesi mutlaka şunları yapın demeniz
2- ekim esnasında yapmam gerekenler, görevlilerin sallama iş yapmaması için vs. örneğin ekim öğleden sonra olacaktı ama ben ısrarla sabah istedim yorgun argın iş olmasın dedim, mutlaka öncesi ve sonrası gibi fotoğraflar çekeceğim ve forumda yayınlayacağım,
3- ekim sonrası dikkat etmem gerekenler kullanmam gerekli ilaç krem yastık vs gibi şeyler
4- hastahane ile bir sözleşme vs yapmam gerekiyor mu, neler yazmalı? malum bu iş parayla yapılan bir şey olduğu için kendimizi sağlama alacak bilgiler yazmasını istiyorum. biliyorum ki yanlış bir durumda geri dönüşü imkansız durumlar olacak ama KEŞKELER olmasın diye malum.

şimdiden teşekkür ederim.

babatolia

• Yeni üye
  • *
Ynt: Haftaya Medical Park Ankara"da Ektiriyorum
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2019, 17:31:27 »
mesela böyle

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2019, 18:19:43 »
çizgiyi 1 cm daha geri alabılırsınız aynı sekilde o zaman daha sık olucaktır açıklık fazla cunki cizgi ne kadar ılerı de o kadar seyrek demek

Hepsınden önce  Medical Park Ankara"da ekim yaptırmak ıcın gereklı araştırmayı yaptınız mı ?

her seyden önce merkesden emın olun gerısı halledılır.. Doktorun adı nedir bu arada ?
Global Moderator

babatolia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2019, 13:40:48 »
Ahmet Arslan girecek ekime, aslına bakarsanız araştırmadım.

babatolia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2019, 00:19:24 »
ekim yapıldı bugün, ilk intiba olarak ve görünüş olarak başarılı geçtiğini söyleyebilirim. detayları fotoğrafları ilk yıkama ile birlikte paylaşacağım

Facebook Twitter Instagram