Yani kimse Allahın düşüncesini ne yapmak istediğini bilemez diyor ya âyette siz bilmezsiniz Allah bilir bizim şer dediğimiz belki de hayırdır imtihan olabilir saçlı olan herşeyi yerinde olan gençler dünyaya dalarken her türlü şeyi yaparken tüm şehvetine uyarken biz bu sıkıntıyla bunlardan uzak kalabiliriz Rabbimize yönelebiliriz ayrıca biz sağlıklı olduğumuz için sadece saç sıkıntımız olduğu için diğer uzuvların da sükrünü yapmıyoruz Allah bize seçenek sunsaydı kellik mi körlük mü yada dilsiz sağır kolumuz olmayacak veya ayağımız olmayacak muhtemelen herkes kelliği seçerdi kısaca Allahın sırrını kimse kolay kolay çözemez bu genler 1500 yıl öncesinden geliyor bize o zamanda keş insan çoktur günümüzde herkesin imanı bırakıp hava ego şatafat en güzeli olayım şık giyineyim yakışıklı olayım sevgili yapayım bu tarz yarışlar var kalitesiz çok insan var özellikle saçı dökülen gençlere saçın dökülmüş seni kimse almaz arkadaş çevresinde dalga geçilmesi gibi birçok üstünlük hava atma tarzı şeyler yapılıyor kendilerini üstün görüyorlar kalp kırıyorlar yapılmaması lazım günümüz şartları zor ahir zaman herkes dünya yarışı peşinde inşallah biz uzak kalırız bi söz var derman arardım derdime meğer derdim bana derman imiş umarım azıcık da olsa yardım edebilirim